Франція допоможе Україні в підготовці мерів та держслужбовців

25.11.2015, 11:30

Франція братиме участь у підготовці українських держслужбовців. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Франція запропонувала свою допомогу в проведенні реформування українських закладів освіти, які здійснюють підготовку державних службовців», - повідомив Зубко.

За його словами, Франція готова надати Україні модульні програми для підготовки службовців як в органах державної служби, так і в органах місцевого самоврядування.

«Наші французькі партнери також запропонували допомогу в розвитку програми з підготовки місцевих голів - Школи мерів», - додав Зубко.

Він зазначив, що незабаром до Києва приїде група французьких експертів, котрі співпрацюватимуть з Мінрегіоном у розробці та імплементації закону про префектів. Крім того, український уряд розраховує на участь та активну допомогу в цьому процесі з боку Національної школи адміністрації при прем'єр-міністрі Франції (ENA).

Читайте АСН в Google News