Сон у ніч з 24 на 25 липня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

25.07.2023, 06:03

25 липня о 12:56 розпочнеться дев'ята місячна доба, яка завершиться 26 липня о 14:19. Зараз фаза Місяця буде зростаючою.

Особливості ночі з 24 на 25 липня полягають у тому, що сни можуть бути особливо значущими та передбачуваними. Тому рекомендується звернути особливу увагу на свої сновидіння та намагатися запам'ятати їхні сюжети. Важливо усвідомлювати, що у снах може бути закодоване важливе послання, яке варто правильно та ретельно витлумачити. Не слід ділитися змістом своїх снів з іншими людьми.

Вважається, що те, що побачите уві сні, може бути свого роду передбаченням або вказівкою від вищих сил. Тому перед сном поставте питання, яке вас хвилює, і відповідь обов'язково прийде до вас під час сновидіння.

Рада на день: Успішний день. Вірте завжди у краще і з оптимізмом дивіться цей світ. І він буде відповідати вам тим самим. Все задумане здійснюватиметься за допомогою енергії всесвіту, нові проекти будуть успішними для вас та затребуваними. Насолоджуйтесь успіхом та даруйте успіх іншим.

Сни у вівторок найчастіше бувають кольорові, спокійні, вони, швидше за все, якось пов'язані з вашими близькими або родичами, їхніми діями та словами. Якщо бачите якісь зміни у своєму житті, а сам сон настільки яскравий, що здається дійсністю — це до нових цікавих знайомств та приємних зустрічей.

  • Якщо з понеділка на вівторок вам наснився нецікавий сон, це означає, що вам не вистачає спілкування зі родичами, знайдіть час виправити це;
  • Якщо уві сні ви подорожуєте машиною або поїздом, значить, будуть великі зміни в житті.

8 день Місяця

Побачені на восьму місячну добу сни вказують на проблеми, які терміново настав час вирішувати. Образи, які прийдуть уві сні, покажуть, чи готові ви до змін.

  • Замкнуті простори та безвихідь означають, що ви ще не готові змінюватися. Відкриті простори, поля або море – правильному шляху. Але енергія, витрачена на все це, повинна витрачатися у потрібному напрямку та кількості. Не витрачайте себе!
  • Зверніть увагу на людей, яких ви побачите, якщо їх буде багато – уникайте великих компаній. Якщо ви будете в оточенні близьких – будьте відкриті новим знайомствам.
  • Якщо уві сні вас зраджують і ви плачете – вибачте всіх своїх ворогів, вони продовжують забирати у вас енергію та заважають подальшому розвитку.

Рада. Побачити тварину цього дня до біди. Ви не можете вплинути на ситуацію. Прийміть її і вам стане легше.


Місяць у Терезах

Місяць у Терезах має на увазі спілкування, підсумки якого повністю залежать від самої людини.

  • Якщо бачили минуле кохання, то у вашому оточенні є людина, здатна схилити вас до певної думки. Зберігайте спокій та будьте уважні до співрозмовника.
  • Якщо сняться ваші партнери в цей період, то більша ймовірність спілкування з різною категорією людей, не тільки з рідними та друзями, а й з колегами, різними перехожими.
  • Якщо сниться темний ліс, то прийдешнє спілкування буде продуктивним, люди гідно оцінять вас. Не бійтеся бути собою, і у вас все вийде!

Місяць, що росте (1 Фаза)

Цей період відрізняється спокійною енергетикою, якою властиво накопичуватися. У цей період енергія накопичується. Людина зберігає свою силу і наповнює творчою енергією оточуючих її людей. Хоча витрачати енергію поки все ж таки рано – її обсягу достатньо лише планування поточних справ. З кожним новим днем цього періоду зростає зовнішня та внутрішня енергетика людини. Зараз краще запланувати поточні побутові або робочі справи і зберігати свою енергію, а не витрачати – це сприяє сприятливому веденню справ.

  • Якщо наснився схід сонця, то заплановані зараз нові проекти та справи підуть у гору. Енергія прагне вгору, і чим більше ви збережете її зараз, тим швидше зможете досягти своїх цілей.
  • Якщо наснився кіт, то зараз краще подумати про вкладення та інвестиції.
  • Якщо наснилося дзеркало або ваш образ у ньому, то саме час зайнятися собою – здоровий спосіб життя, зміни у зовнішності та догляд за собою підуть вам на користь, а проведені процедури будуть прийняті організмом прихильно.
  • Якщо уві сні тримайте в руках ножиці – можна сміливо планувати невеликі операції та лікувальні процедури, які пройдуть сприятливо.
  • Побачити уві сні кричущого півня – до продуктивного періоду для ведення робіт у саду або на дачі, сприятливий домашній клопіт.
  • Якщо наснилося море – вирушайте у робочі поїздки та подорожі.
  • Яскравий і добрий сон у цей період говорить про хороші перспективи у вашому житті: задумані справи та проекти матимуть хороший старт, знайомства перетечуть у міцні дружні стосунки, отримані гроші можна примножити.
  • Якщо сниться близький родич, то зараз саме час для успішного старту проектів та обмірковування робочих справ глобального масштабу.
  • Якщо сниться підкова, то час також сприятливий для інвестицій у фінанси та великих угод. Якщо уві сні ви чітко бачите кільце, то зараз вдалий час для нових знайомств та збереження старих зв'язків.

Рада. Негативний і важкий сон говорить про вашу неготовність до активних справ. Відпочиньте та будьте готові проявити себе трохи пізніше.

 

Читайте АСН в Google News