Сон у ніч з 17 на 18 липня: тлумачення за місячним календарем

18.07.2023, 06:03

18 липня о 3:55 розпочнеться друга доба Місяця, яка завершиться 19 липня о 5:13. Фаза Місяця зараз - зростаюча.

У ніч з 17 на 18 липня ваші сновидіння мають показати, наскільки ви віддалені від своїх бажань. Якщо вам сниться, що ви активні, але в реальному житті зазнаєте занепаду сил, значить, це тимчасове явище. Скоро у вас з'явиться можливість подолати його і досягти успіху.

Якщо уві сні у вас щось виходить, незалежно від масштабу, це може передбачати серйозні зміни у вашому житті. Можливо, спочатку вони викликають подив і легкий шок, але згодом виявляться приємними та сприятливими.

Рада на день: День символізує вибір. Довго не можете вирішити та вибрати те, що буде краще для вас. Несподівана звістка сьогодні допоможе схилити вас до одного з варіантів. Слухайте інтуїцію, і вона підкаже єдине вірне рішення.

Сни у вівторок найчастіше бувають кольорові, спокійні, вони, швидше за все, якось пов'язані з вашими близькими або родичами, їхніми діями та словами. Якщо бачите якісь зміни у своєму житті, а сам сон настільки яскравий, що здається дійсністю — це до нових цікавих знайомств та приємних зустрічей.

  • Якщо з понеділка на вівторок вам наснився нецікавий сон, це означає, що вам не вистачає спілкування зі родичами, знайдіть час виправити це;
  • Якщо уві сні ви подорожуєте машиною або поїздом, значить, будуть великі зміни в житті.

29 день Місяця

Енергетика цієї доби складна, що відбивається і на снах. Перед тим, як лягти спати, запаліть свічку та очистіть будинок.

  • Якщо наснилася кухня – чекайте пліток від подруг. Якщо готуєте щось на чужій кухні – ви берете участь у справах, у яких вам не місце.
  • Якщо сьогодні наснився будинок – ваші бажання здійсняться.
  • Якщо наснився чужий чоловік – Настають погані зміни в особистому житті. Якщо ви вступили у зв'язок з одруженою людиною – до погіршення справ.
  • Якщо вам наснилася агресивна тварина -ndash; чекайте на біди і будьте уважні у всіх питаннях.
  • Якщо уві сні ви читали – доля сама вам надасть вихід із поточної ситуації, довіртеся їй.

Місяць у Раку

Якщо ви побачили уві сні своїх рідних та близьких, зверніть увагу на побутові питання та ведення свого господарства. Можливо, у вас є питання, які потребують вашої уваги та термінового вирішення.

  • Отримали уві сні лист – висока ймовірність одержання спадщини від далеких родичів або вирішення питань купівлі-продажу.
  • Якщо побачили уві сні чорного кота – зверніть увагу на угоди з нерухомістю – зараз вам щастить і можна виконати свою давню мрію.
  • А якщо побачили змію, то приділіть увагу своїм рідним та близьким – довіра та близькість підуть на користь вашим стосункам.

Місяць, що росте (1 Фаза)

Цей період відрізняється спокійною енергетикою, якою властиво накопичуватися. У цей період енергія накопичується. Людина зберігає свою силу і наповнює творчою енергією оточуючих її людей. Хоча витрачати енергію поки все ж таки рано – її обсягу достатньо лише планування поточних справ. З кожним новим днем цього періоду зростає зовнішня та внутрішня енергетика людини. Зараз краще запланувати поточні побутові або робочі справи і зберігати свою енергію, а не витрачати – це сприяє сприятливому веденню справ.

  • Якщо наснився схід сонця, то заплановані зараз нові проекти та справи підуть у гору. Енергія прагне вгору, і чим більше ви збережете її зараз, тим швидше зможете досягти своїх цілей.
  • Якщо наснився кіт, то зараз краще подумати про вкладення та інвестиції.
  • Якщо наснилося дзеркало або ваш образ у ньому, то саме час зайнятися собою – здоровий спосіб життя, зміни у зовнішності та догляд за собою підуть вам на користь, а проведені процедури будуть прийняті організмом прихильно.
  • Якщо уві сні тримайте в руках ножиці – можна сміливо планувати невеликі операції та лікувальні процедури, які пройдуть сприятливо.
  • Побачити уві сні кричущого півня – до продуктивного періоду для ведення робіт у саду або на дачі, сприятливий домашній клопіт.
  • Якщо наснилося море – вирушайте у робочі поїздки та подорожі.
  • Яскравий і добрий сон у цей період говорить про добрі перспективи у вашому житті: задумані справи та проекти матимуть хороший старт, знайомства перетечуть у міцні дружні стосунки, отримані гроші можна примножити.
  • Якщо сниться близький родич, то зараз саме час для успішного старту проектів та обмірковування робочих справ глобального масштабу.
  • Якщо сниться підкова, то час також сприятливий для інвестицій у фінанси та великих угод. Якщо уві сні ви чітко бачите кільце, то зараз вдалий час для нових знайомств та збереження старих зв'язків.

Рада. Негативний і важкий сон говорить про вашу неготовність до активних справ. Відпочиньте та будьте готові проявити себе трохи пізніше.

 

Читайте АСН в Google News