Тлумачення снів у ніч з 27 травня на 28 травня 2023 року

28.05.2023, 06:03

28 травня розпочнеться дев'ята місячна доба.

Сни, побачені в ніч 9-ї місячної доби, показують внутрішній конфлікт, прихований у нашій підсвідомості. Тому сновидіння, що приснилися в ніч з 27 травня на 28 травня, можуть бути неприємними і навіть страшними. Якщо вони не відпускають, їх потрібно позбутися, промовивши "куди ніч - туди і сон".

За бажання можна отримати з сновидінь цієї ночі користь. Щоправда, для цього знадобиться поглянути у вічі своїм страхам. Якщо зіставити їх із побаченим уві сні, можна зробити цінні висновки для своїх майбутніх рішень. Щоправда, цей метод підходить лише для "просунутих користувачів". Іншими словами працювати зі сновидіннями цієї ночі рекомендується лише людям із стійкою психікою.

Якщо жінка в ніч із неділі на понеділок побачить щось пасивне (картини з її побуту, наприклад), це скаже про те, що найближчим часом їй варто зробити рішучий крок, інакше настане регрес – у професійному чи особистому плані.

Чоловікові в ніч з 27 травня на 28 травня може здатися давно забутий друг чи вчитель. Такий сон скаже про те, що в даний час представник сильної статі потребує підтримки чи поради. Якщо поруч є ті, хто готовий надати допомогу, не варто їх ігнорувати на догоду своєму его

Жінці в ніч із суботи на неділю може наснитися тривожний сюжет, пов'язаний із її дітьми. Можливо, уві сні цієї ночі дитина постраждає з вини сплячої. Переживати через таке сновидіння не варто. Це лише відображення щоденних переживань представниці прекрасної статі за своє дитя.

Читайте АСН в Google News