У Хмельницькому постраждали сотні будинків – мер

13.05.2023, 11:09

Мер міста Хмельницький Олександр Симчишин каже, що внаслідок нічного удару "шахедів" під Хмельницьким та у самому місті постраждали сотні будинків.

Поранено 11 людей, але до лікарні потрапила лише одна. Російські канали вважають, що безпілотники, можливо, вразили склад боєприпасів.

Як передає агентство Укрінформ, мер Хмельницького розповів в ефірі телемарафону українських каналів, що внаслідок удару безпілотників поряд із обласним центром біля сотень будинків, як багатоповерхових, так і приватних, пошкоджено дахи, перекриття, вибито двері та вікна.

"Було потрапляння в один із об'єктів на території іншої громади, сусідньої з нами, і, як результат - вибухові хвилі завдали серйозної шкоди нашій міській інфраструктурі", - сказав Симчишин.

На російських болотах пропагандисти вкотре заперечують стрілянину по цивільних і стверджують, що іранські безпілотники, які використовуються російською армією вбивць, ґвалтівників і мародерів, вразили у Хмельницькому на заході України два промислові підприємства та, можливо, склад із боєприпасами.

Підтверджень цьому, як і спростування, з українського боку та з незалежних джерел немає.

Читайте АСН в Google News