Російські вбивці під Авдіївкою втратили більшу частину танкового полку

28.03.2023, 10:06

У своєму традиційному ранковому звіті Британське міністерство оборони повідомляє про великі втрати російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів останнім часом у безперервних атаках на Авдіївку.

Відомство звертає увагу, що командування російського окупаційного угруповання надає пріоритет операціям з оточення Авдіївки. Проте, її війська досягли лише незначного прогресу ціною великих втрат у бронетехніці.
При спробі оточення Авдіївки з півдня, 10-й танковий полк зазнав значних втрат у танках. Цей полк є частиною 3-го армійського корпусу – нового формування, створеного на фашистській росії для підтримки вторгнення в Україну у серпні 2022 року. Корпус відомий не своїми бойовими досягненнями, а скоріше проблемами з дисципліною та низьким моральним станом.

Британські експерти зазначають, що формування досі має обмежену боєздатність. Втрати 10-го танкового полку були спричинені тактичними помилками під час фронтальних атак. Подібні втрати також спостерігалися в інших невдалих атаках російських військ, наприклад навколо Вугледара.

Читайте АСН в Google News