Аналітики ISW прогнозують швидкий наступ фашистської Росії

31.01.2023, 07:15

Як йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), західні, українські та російські джерела продовжують зазначати, що фашистська росія готується до нового наступу в Україні.

"Заяви Столтенберга … підтверджують попередній прогноз ISW про те, що російські сили створюють умови для початку наступу, ймовірно, у Луганській області, у найближчі місяці", – йдеться у звіті.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив у понеділок, що немає жодних ознак того, що російські вбивці готуються до мирних переговорів, а ботоксний щур путін зберігає свої максималістські цілі щодо України.
Столтенберг зазначив, що фашистська росія може мобілізувати до 200 тисяч осіб і продовжує купувати зброю та боєприпаси за рахунок збільшення внутрішнього виробництва та партнерства з авторитарними режимами, такими як Іран та КНДР.

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко заявив, що російські війська посилюють угруповання на Донбасі в рамках очікуваного наступу, і зазначив, що російським військам доведеться розпочати наступ через зростаючий внутрішній тиск.

Заяви Столтенберга та Тимочка підтверджують попередній прогноз ISW про те, що російські сили створюють умови для початку наступу на Луганщині найближчими місяцями.

Пропагандисти фашистської Росії, звані " военкори " також продовжують вказувати те що, що у російському інформаційному просторі створюються передумови нового наступу.

Читайте АСН в Google News