Любовний гороскоп на 9 грудня 2022 року: що обіцяють астрологи

09.12.2022, 06:43

ОВНИ

У цей день вам доведеться поступитися коханій людині - заради ваших стосунків. Домовтеся зі своїм его про це заздалегідь, щоб воно не завадило вам погодитися з партнером.

ТЕЛЬЦІ

Зірки кажуть, 9 грудня вам необхідно буде приміряти на себе роль наставника для другої половинки. Важливо не скочуватися до моралі. Просто спрямуйте її енергію в потрібне вам русло.

БЛИЗНЮКИ

Якщо поряд з вами опиняться суперники (навіть потенційні), необхідно буде продемонструвати свої найкращі якості. Особливо, якщо поблизу буде ваш обранець.

РАКИ

Цього дня друга половинка може навісити на вас свої завдання. Зірки закликають: хоч би як ви до неї ставилися, 9 грудня не дозволяйте їй сісти вам на шию. Ця практика може виявитися порочною.

ЛЬВИ

Якщо кохана людина буде сперечатися з вами в цей день, постарайтеся стримати свій запал і вдачу. Зірки попереджають: інакше цей конфлікт може стати останнім для ваших відносин.

ДІВИ

Якщо є можливість, проведіть цей день із партнером. Зірки кажуть, 9 грудня ви будете на одній хвилі. Особливо в тому випадку, якщо вирішите зайнятися чимось новим.

ТЕРЕЗИ

9 грудня друга половинка може потрапити вам під гарячу руку, кажуть зірки. І радять вам попередити її про таку небезпеку заздалегідь, щоб потім не було образ і закидів.

СКОРПІОНИ

9 грудня вам потрібно буде уважно слухати обранця. Зірки кажуть, цієї п'ятниці він може відкрити вам очі на щось. Йому визнаватись у цьому не обов'язково, а от із собою треба бути чесним до кінця.

СТРІЛЬЦІ

Якщо друга половинка попросить у вас те, чого ви їй дати не можете, не турбуйтеся. Зірки кажуть, 9 грудня ви будете винахідливі та оригінальні та зможете запропонувати їй альтернативу. Якщо тільки захочете.

КОЗЕРІГИ

Придивіться до коханої в цей день. Якщо він потребує допомоги, про яку не говорить, потрібно її надати будь-що-будь. Навіть ціною власних завдань. Для стосунків це буде важливо, кажуть зірки.

ВОДОЛІЇ

9 грудня друга половинка може бути... нестерпною. Це буде своєрідним гартуванням ваших відносин. Тому зробіть все для того, щоб стриматися і зберегти позитивну атмосферу в будинку.

РИБИ

Проведіть цієї п'ятниці нарізно з партнером (якщо, звичайно, є така можливість). Зірки кажуть, вам непогано було б розібратися у своїх почуттях, а разом із ним це зробити не вийде.

Читайте АСН в Google News