Сон у ніч з 29 на 30 листопада 2022 року: тлумачення за місячним календарем

30.11.2022, 06:15

7-а місячна доба. Почалися вони 29 листопада о 13:44, а завершаться 30 листопада о 13:57.

Сни, побачені в ніч 7-х місячних діб, можуть бути віщими. Особливо уважно потрібно поставитися до слів, сказаних у сновидіннях 7-х місячних діб. Вважається, що через них підсвідомість спілкується з нами і дає нам підказки, які допоможуть розтлумачити сенс життя.

Як правило, образи з сновидінь цієї ночі досить прості і легко тлумачаться. Для цього знадобиться лише інтуїція та вміння аналізувати. Однак ряд символів зі снів, що приснилися в ніч з 29 на 30 листопада, буде тлумачитися всім однаково - незалежно від статі, статусу чи віку.

Так, наприклад, апріорі агресивна живність (бійцівський собака, бджоли з оголеним жалом, бойовий півень та ін.), побачена в ніч із понеділка на вівторок, скаже про те, що поряд з вами з'явилися особи, які тягнуть вас на дно або хочуть як то вам насолити. Після пробудження потрібно критично оцінити своє оточення та за необхідності провести в ньому чистку.

Живі рослини, що приснилися в ніч 7-ї місячної доби, стануть вісниками здоров'я. Тому якщо ви в реальності вболіваєте, то соковиті листя, побачені уві сні, скажуть про те, що скоро вам вдасться подолати недугу. Якщо ж вам здається, що у вас все добре, а цієї ночі вам насняться пожухлі або гнилі квіти - необхідно перевіритися, щоб оцінити, чого не вистачає організму.

Читайте АСН в Google News