У Криму продовжує творитися бавовна

18.08.2022, 23:01

Не встигли вщухнути денні пристрасті із задимленням у Міжводному, на Північному Заході Криму, де, нагадаємо, гауляйтери заявили про пожежу в полі, а ми вдали, що повірили, як почали надходити вечірні новини від користувачів у пабликах.

Спочатку кримчани бурхливо обговорювали хлопок у Керчі, що в районі Кримського мосту. Повідомлялося, що там проводяться навчання та неякісна бавовна – це робота ППО. Але звук, який можна почути на опублікованих відео - далеко не звук результату спрацьовування захисту, там чути конкретний "приліт".

А на початку одинадцятої вечора у пабликах пішла інформація про вибухи на військовому аеродромі Бельбек, який відомий тим, що саме там російська шавка посміла відкрити вогонь по українцям (у тому 2014 році це були постріли у повітря).

Все це дивовижно тим, що до точок імовірного бавовни щонайменше 200 кілометрів від неокупованих територій України. А до Бельбека – всі 260

Варто відзначити, що весело сьогодні було й у Білгородській області. Після детонації боєприпасів на складах в обід, їхня демілітаризація не припинилася досі, мешканців прилеглих сіл евакуюють, повідомив губернатор Гладков

 

 

 

 

Читайте АСН в Google News