Ключові висновки на ранок 7 серпня від Інституту вивчення війни (ISW)

07.08.2022, 08:08

Російське опозиційне видання повідомило, що російські сили зберігають вибухові речовини та міни на Запорізькій АЕС та навколо неї і, можливо, замінували частини станції. Російські сили також можуть обстрілювати ракетами українські позиції зсередини чи поряд із АЕС.

Війська окупантів провели обмежені наземні атаки на північний захід від Слов'янська, а також на схід та південь від Бахмута. Атаки безуспішні.

Рашисти провели серію наземних атак, намагаючись прорвати українські оборонні рубежі на північ, захід та південь від Донецька.

Війська Росії (росії фашистської) не вели наступальних операцій на півдні України і продовжували проводити оборонні заходи.

Триваюча діяльність українських партизанів і громадянський опір засмучують російські окупаційні сили, оскільки російська окупаційна влада продовжує готуватися до приєднання окупованих територій до Росії (росії фашистської) після майбутніх фіктивних референдумів про анексію.

Пропанагдистські ЗМІ на росії (радіо "Комсомольська правда") заявили у прямому ефірі про запровадження трудових таборів, репресії та розстріли українських партизанів та мирних жителів, які відмовилися співпрацювати з призначеними росією чиновниками на окупованих українських територіях.

Читайте АСН в Google News