Сон у ніч з 4 на 5 серпня: тлумачення за місячним календарем

05.08.2022, 00:30

8-а місячна доба. Почнуться вони 4 серпня о 12:24, а завершаться 5 серпня о 13:51.

Головне завдання снів 8-х місячних діб – показати ваше призначення. Тому якщо героєм сновидінь цієї ночі опинитеся ви самі (тобто уві сні будете дивитися на себе збоку) - запам'ятайте добре все, що ви робили. Швидше за все, це пряма вказівка ​​до дії.

Також у ніч із четверга на п'ятницю ви можете побачити, наскільки ефективно ви розвиваєтесь. Якщо серед "локацій" снів будуть поля, ліси, великі світлі кімнати, будинки з високими стелями - ви прикладаєте достатні зусилля до трансформації.

Якщо в сновидіннях цієї ночі вам наснився глухий кут, лісова хаща, лабіринт, з якого ви ніяк не можете вибратися, приміщення, в яке вам необхідно потрапити, але ви цього зробити не можете - це сигнал. Можливо щось вас тягне на дно. Час вириватися із замкненого кола.

Якщо в ніч з 4 на 5 серпня ви відчуєте якусь небезпеку (особливо якщо таке сновидіння ніяк не йтиме у вас з голови), зверніть увагу на те, в якій компанії ви були і хто що робив. Насправді все буде рівно навпаки. Так, якщо уві сні хтось допоміг вам вибратися з біди, швидше за все, у житті він, навпаки, може вас підставити.

Читайте АСН в Google News