Сон у ніч з 11 на 12 лютого: тлумачення за місячним календарем

12.02.2022, 08:00

Сни, побачені в ніч із 11 на 12 лютого, можуть бути пророчими. Звертайте увагу на яскраві сновидіння, що добре запам'яталися, - це будуть ті самі картини, які матеріалізуються протягом 7 днів. Правда, лише в тому випадку, якщо все йтиме своєю чергою.

Якщо сновидіння вам не сподобалося і ви не хочете, щоб воно збувалося, вдайтеся до методу "водного очищення": розкажіть про неприємний сон воду, що біжить з-під крана, і з останнім словом вимкніть її - тоді весь негатив піде в небуття.

Якщо в ніч з 11 на 12 лютого вам насниться яскрава, але абсурдна картина, зверніть увагу, хто вас у ній оточував. Якщо близькі - це хороший знак: навіть якщо на вас чекає непроста ситуація, вам буде на кого спертися. Якщо поряд з вами не було нікого або ви знаходилися в компанії незнайомих людей - готуйтеся до проблем, пов'язаних із недомовленістю або навіть з брехнею.

Якщо в ніч із п'ятниці на суботу ви побачите себе в оточенні ворогів, не лякайтеся. Це лише відображення ваших переживань. Швидше за все, ви не можете на щось наважитися. Або, навпаки, всі ваші кроки не призводять до результатів. Зупиніться і тверезо оцініть свої сили, можливості та прагнення.

Читайте АСН в Google News