Пам'ятайте – гаряче серце, голова – холодна. Любовний гороскоп на 7 лютого 2022 року

07.02.2022, 07:00

Сьогодні зірки не схиляють до романтичних мрій, проте навіть у коханні деякі кроки краще робити на тверезу голову. Сьогоднішній день є ідеальним для прийняття обдуманих рішень та дипломатичних ходів, а також обговорення спільних планів на майбутнє.

ОВНИ

Якщо партнер припуститься помилки, яка здасться вам дурною, не поспішайте його докоряти. Швидше за все, ви на різних рівнях підготовки. Краще подумайте, як вийти із ситуації.

ТЕЛЬЦІ

У цей день друга половинка може вас засмутити, кажуть зірки. І нагадують: у вас також бувають невдачі. Важливо вчасно їх визнати, щоб оперативно виправити.

БЛИЗНЮКИ

 

Можливо, цього дня вам доведеться виправляти якусь ситуацію, пов'язану з коханою людиною. Зірки рекомендують вам бути уважними, щоб не зіпсувати все ще більше.

РАКИ

7 лютого вам необхідно перебувати поруч із обранцем, щоб допомогти йому уникнути помилок, кажуть зірки. Якщо фізично це зробити складно, періодично зв'язуйтеся з ним.

ЛЬВИ

Якщо друга половинка 7 лютого не виправдає ваших сподівань, не поспішайте робити висновки. Швидше за все, це не вона така безглузда, це ви дуже вимогливі.

ДІВИ

Якщо кохана людина 7 лютого захоче поплакатись вам, не відмовляйте їй у увазі, закликають зірки. Можливо, дуже скоро вам знадобиться аналогічна допомога.

ТЕРЕЗИ

Ваш понеділок буде настільки напруженим, що надвечір сил на другу половинку може зовсім не залишитися, попереджають зірки. І радять вам заощадити енергію.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам доведеться приймати якісь рішення, які стосуватимуться ваших стосунків. Пам'ятайте про цю відповідальність, закликають зірки.

СТРІЛЬЦІ

Ви ризикуєте посваритися із обранцем на порожньому місці. Причиною буде ваша підвищена знервованість. Якщо відчуєте близькість до вибуху, ретуйтеся, радять зірки.

КОЗЕРІГИ

Якщо 7 лютого друга половинка наполягатиме на серйозній розмові, не відмовляйтесь. Але використовуйте у розмові лише залізобетонні факти, радять зірки.

ВОДОЛІЇ

7 лютого ви можете засмутити обранця своєю безтурботністю. І попереджають: поставтеся серйозно до його прохань. Якщо надії на згадку немає, запишіть усі його доручення.

РИБИ

Ваші стосунки повністю залежатимуть від того, з яким настроєм ви сприймете події цього понеділка. Про це говорять зірки і закликають до вашого оптимізму.

Читайте АСН в Google News