Сон у ніч з 4 на 5 лютого: тлумачення за місячним календарем

05.02.2022, 08:30

Сни, що приснилися в ніч із 4 на 5 лютого, можуть прорости, розвиваєтесь або стоїте на місці. Навіть якщо вам здається, що у вашому житті відбувається багато різних подій, зверніть увагу на 5-місячну добу.

Так, якщо в ніч з 4 на 5 лютого ви бачите себе в темному лісі або в замкнутому просторі (словом, там, звідки вихід потрібно ще шукати), значить, ви рухаєтеся не в тому пристосованому або прикладеному надто багато видно на щось другорядне . Настав час переглянути свої пріоритети.

Якщо в ніч з п'ятниці на суботу вам присниться дорога, море чи небо – ви йдете у вірному напрямку, проте ваша мета розмита – дуже скоро ви можете звернути з правильним шляхом. Визначтеся з кінцевою точкою.

Якщо цієї ночі вам здасться хтось із рідних, особливо давно померлих, необхідно буде розглянути, які найкращі риси ви могли б успадкувати від них. Саме ці якості заважають вам і не дають зробити вирішального ривка у своєму народженні.

Якщо в ніч з 4 на 5 лютого ви побачите, що плачуть, це буде хороша ознака себе: підсвідомість очищається перед якимись проявами звершень.

Читайте АСН в Google News