Не найгірший час для романтичного походу в кіно. Любовний гороскоп на 1 лютого 2022 року.

01.02.2022, 06:30

Сьогодні не найкращий день для романтичних зустрічей та знайомств. Втім, у будь-якому разі африканським пристрастям сьогодні краще віддати перевагу більш спокійному і сімейному – наприклад, спільний похід у кіно або ресторан.

ОВНИ

Цього дня ви ризикуєте прийняти просту ввічливість за флірт. Це може вам коштувати репутацію. Тож обережніше з незвичайними висловлюваннями представників протилежної статі.

ТЕЛЬЦІ

1 лютого зірки рекомендують вам бути на увазі у предмета ваших почуттів. Можливо, саме цього дня він ухвалить для себе важливе (і позитивне!) рішення щодо вас.

БЛИЗНЮКИ

Якщо друга половинка 1 лютого наполягатиме на якихось активностях, не відмовляйте їй, закликають зірки. Цього дня у вас вистачить сил і на себе, і на її ідеї.

РАКИ

Вам у цей день може надійти кілька цікавих пропозицій від представників протилежної статі. Зірки рекомендують не погоджуватися одразу, але й не відкидати їх. Зважте все за і проти і лише після цього давайте свою відповідь.

ЛЬВИ

1 лютого ви можете так заробитись, що зовсім забудете про свого партнера. Він же цього не винесе, кажуть зірки. І рекомендують вам час від часу справлятися про його настрої та стан.

ДІВИ

Якщо не впевнені, краще нічого не обіцяйте другій половинці, закликають зірки. І попереджають: цього дня ви не зможете перевершити себе та зробити те, що вам не під силу.

ТЕРЕЗИ

1 лютого ви можете посваритися з коханою людиною. Причому з власної вини - через вашу нервозність або поганий настрій. Зірки закликають: не дайте емоціям взяти гору над вами.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви можете болісно сприймати критику з боку обранця, кажуть зірки. І радять: краще не порушуйте гострих тем і не заводьте серйозних розмов 1 лютого.

СТРІЛЬЦІ

Якщо друга половинка звернеться до вас із проханням 1 лютого, зробіть усе для того, щоб їй допомогти. Зірки говорять, що ви стоїте на порозі якихось позитивних змін, ініційованих не вами.

КОЗЕРІГИ

Вам доведеться довго і наполегливо щось доводити партнерові, кажуть зірки. І рекомендують вам користуватися лише перевіреними даними. Ваші почуття у цей день будуть слабким аргументом.

ВОДОЛІЇ

Цього дня кохана людина може вас здивувати, кажуть зірки. І радять вам реагувати на все спокійно. В іншому випадку ви ризикуєте звернути звичайну ситуацію в скандальну.

РИБИ

Якщо у цей день ви відчуєте підвищену увагу з боку протилежної статі, особливо вище, поставтеся до цього серйозно. Можливо, 1 лютого ви отримаєте унікальну пропозицію.

Читайте АСН в Google News