31 січня - Відьомий день... Стежте за думками та вчинками

31.01.2023, 08:31

31 січня - незвичайна доба. Почнемо з того, що сьогодні День сили. Нечистої сили! Сьомий із семи січневих найпотужніших енергетично насичених днів. Що це означає? Є шанс отримати як благословення, так і прокляття, яке визначить ваше життя на довгий час. Щоб не нарватися на великі неприємності, стежте за думками. Все, що у вашій голові відбувається сьогодні, може буквально віддрукуватися в реальності. Знаючі рекомендують нині зовсім не дуже замислюватися про майбутнє, щоб не формувати далекосяжні події. Радять перебувати виключно у теперішньому.

31 січня також називають відьомим днем. Вступають маги і чаклуни, підживлюючись потужною енергією буквально таки розлитою в повітрі. Розгул влаштовують. Як? В роботі. Будь-які магічні ритуали нині вдаються чудово як ніколи. Тож людям енергетично слабким та вразливим сьогодні варто бути максимально уважними. Не рівна година причепиться якась сутність — з «жартами-примовками» її впоратися буде непросто.

Подейкують також, що в ніч з 31 січня на 1 лютого представники Тонкого світу влаштовують шабаш, з якого починається чудове свято під назвою Імболк - зима йде на спад, поступаючись місцем ранньої весни. Природа готується до відродження! Із чим вас і вітаємо!

Читайте АСН в Google News