Дні сили у лютому 2022 року

19.01.2022, 16:43

Днями сили називаються ті дні, в які на нас чекає великий потік удачі та сприятливих вібрацій. Астрологи та експерти в галузі біоенергетики розповіли, які події зроблять нас успішнішими та щасливішими у лютому.

Рік тільки розпочався, тому крім наведених нижче днів рекомендуємо ознайомитися з усіма днями сили 2022 року. Це допоможе вам планувати справи трохи далі, ніж у найкоротший місяць.

2 лютого - дзеркальна дата
Другий день місяця буде світлим, сприятливим та неймовірно продуктивним. Двійка допомагатиме нам із роботою, справами по дому. Вона допоможе знайти впевненість у собі, енергію та сили. Можна буде займатися будь-якими справами, а також вирушати у подорожі та відрядження. Число 2 подарує багатьом з нас надзвичайно потужну мотивацію. З'явиться бажання стати кращим, успішнішим. Можна сміливо займатися спортом, позбавлятися шкідливих звичок.

4 лютого - Меркурій позбавиться ретроградності
Меркурій 4 числа перестане рухатися у зворотному напрямку. Це дуже сприятливо позначиться на здібності людей до комунікації. Також астрологи вважають, що цього дня можна сміливо займатися будь-якими фінансовими справами: міняти валюту, робити дорогі придбання, вкладатися в акції та інші цінні папери. Не виключено, що 4 лютого багатьох із нас відвідають геніальні ідеї. Це час сміливих та цілеспрямованих людей, час допомоги Меркурія тим, хто не знає, де знайти натхнення.

Важливо відзначити, що 4 лютого також починається найсприятливіший період року, коли не буде жодної ретроградної планети до 29 квітня.

14 лютого - Меркурій входить у Знак Водолія
У День усіх закоханих Меркурій знову вийде на сцену. Він перейде у Знак Водолія та відкриє перед нами нові фінансові двері. Це буде момент істини для тих, хто багато працював, адже ці люди зможуть побачити перші плоди своєї старанної праці.

Меркурій у Водолії допоможе вирватися з чіпких лап буденності. Це буде яскравий понеділок, який принесе нам багато позитивних емоцій. Цього дня можна відвідувати незнайомі місця, спілкуватися з новими людьми, шукати кохання, ходити на побачення.

22 лютого - головна дзеркальна дата 2022 року
22 лютого - день, коли числа безроздільно правитимуть світом. Сила планет померкне поруч із ними. Це знову буде день правління двійки, як і 02.02, але набагато потужніший з погляду позитивного імпульсу. Знову наша впевненість злетить до небес, з'явиться любов до життя. Наступний такий же яскравий і доленосний день чекає людство лише через 100 років — 22.12.2122, коли знову настане час правління шести Двійок. 22.02.2022 - це повна дзеркальна дата, день, коли не можна сидіти без діла. Важливо діяти рішуче та сміливо.

Читайте АСН в Google News