Любовний гороскоп на 26 грудня. Гарний день для висновків

26.12.2021, 09:25

♈️ Овен
Якщо друга половинка цього дня намагатиметься затіяти з вами сварку (а така ймовірність є), просто відійдіть убік. 26 грудня ви можете наговорити зайвого.

♉️ Телець
Розділіть завдання цієї неділі з обранцем, радять зірки. Якщо вирішите робити все самостійно і половини не встигнете.

♊️ Близнюки
Якщо ви будете налаштовані критично у цей день, згадайте про те, що за стосунки відповідають обидва. Тож постарайтеся бути об'єктивнішим 26 грудня.

♋️ Рак
Цього дня ви можете серйозно витратитись на обранця, кажуть зірки. Але радять: якщо так станеться, ні про що не шкодуйте. В іншому випадку ні грошей не буде, ні настрою.

♌️ Лев
Цього дня сміливо обривайте старі нитки та спалюйте старі листи. Ця неділя має стати для вас днем ​​очищення та звільнення від минулих стосунків.

♍️ Діва
Якщо ви зберетеся кудись цього дня, зробіть так, щоб обранець був поряд. Зірки кажуть, 26 грудня у дорозі вам може знадобитися допомога близької людини.

♎️ Терези
Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, не сидите в цей день вдома. Зірки кажуть, 26 грудня ви можете зустріти свою долю на якомусь світському заході.

♏️ Скорпіон
Вам доведеться фільтрувати прохання коханої людини цього дня. Потрібно багато відмовляти. Продумуйте аргументи ретельніше, щоб зберегти добрі стосунки.

♐️ Стрілець
Це буде добрий день для висновків. Сядьте з другою половинкою та обговоріть, що саме кожного з вас не влаштовує. Зірки обіцяють конструктивний діалог 26

♑️ Козеріг
Цього дня ваш настрій буде написаний у вас на обличчі. І кохана людина дуже швидко заразиться ним. Запобігайте цьому - стежте за емоціями.

♒️ Водолій
Обранець не зможе вам допомогти 26 грудня. Навіть якщо дуже захоче. Прийде все робити самому. Іноді це навіть корисно, кажуть зірки.

♓️ Рібі
На вас чекає єднання з другою половинкою. Відмовте у зустрічах друзям та знайомим - залиштеся наодинці з партнером. На вас чекає незабутній день.

Читайте АСН в Google News