10 кроків, щоб швидко зняти стрес у напружених ситуаціях

24.11.2021, 15:30

Ритм життя регулярно підносить нам нові виклики та проблеми. Ми стикаємося з питаннями: ким ми стаємо, чи займаємося тим, що у нас є. Але в цьому поспіху дуже просто втратити себе. Стоп! Настав час підзарядитися, відпочити від хаосу, що захопив світ. Ось 10 кроків, які допоможуть вам відчути життя.

  1. Ви можете знаходитися тільки в одному місці. Прямо зараз ви тут. І більше ніде. Вдих видих.
  2. Повторюємо: ви знаходитесь у цьому Всесвіті і тільки в одному певному місці. Перестаньте турбуватися про те, що не у вашій владі.
  3. У вас в голові тисячі думок про інші місця та інший час. Ви чіпляєтесь за це та не можете рухатися вперед. Зберіться та обережно відпустіть їх з глибоким видихом.
  4. Скиньте все, обнультесь. Пам'ятайте, що в кожному новому дні на вас чекають яскраві злети і, можливо, важкі падіння. Зупиніться та озирніться навколо.
  5. А тепер уявіть: щось трапилося або хтось несподівано підійшов, коли ви найменше цього очікували. Це надихнуло вас, «відірвало від землі», наче повітряна куля.
  6. А тепер уявіть, що ви піднесли когось нагору, як тепла хвиля, яка підхоплює легкий м'ячик.
  7. Пам'ятайте, життя визначається компромісами. Піти на поступки дуже просто, це ніби пом'якшити удар для іншої людини, навіть на коротку мить.
  8. Подумайте про розмірений ритм життя. Уявіть, що всі люди на нашій прекрасній планеті відпустили всі земні проблеми. Видихніть, розслабте плечі. Усвідомте, що сьогодні маєте мету.
  9. Якою б не була ця мета вам знадобиться енергія, щоб продовжити до неї свій шлях.
  10. Вдихніть якнайглибше, пропустіть повітря через себе, а потім випустіть його.

Читайте АСН в Google News