16-річний водій-вбивця їхав на швидкості близькою до 200 км/год. Активісти знайшли відео за хвилини до трагедії

28.10.2021, 09:30

Активісти з Харкова отримали доступ до відео з телефонів пасажирів Infiniti, яким керував водій-вбивця Микола Харківський. Нагадаємо, напередодні в Харкові сталася смертельна ДТП, яку влаштував 16-річний водій, який керував подарованим автомобілем, не маючи прав.
Раніше повідомлялося, що пасажири Infiniti перед якими так "красувався" вбивця за кермом заявляли, що після аварії у них зникли телефони. Багато хто звернув на це увагу, припустивши, що телефони вони спеціально не демонстрували через те, що на них могли бути компрометуючі відео. У принципі – так і виявилося.

У мережі з'явилося відео за лічені хвилини до аварії. У Telegram-каналі "ХС-Харьков" опублікували відео із салону авто, де перебували троє молодих людей. Як і передбачалося раніше, авто гнало містом на шалену швидкість - з розмов у салоні стає зрозуміло, що автомобіль перед аварією часом розганявся до 200 кілометрів на годину.

На відео чути, як розмовляє Микола Харківський – так званий "мажор", який перебував за кермом. Усі розмови супроводжуються матюками.

"Зараз я скажу, коли 200 буде", - каже він і починає додавати швидкість.

Після цього Микола каже, що їхав близько 180 км/год та наближається до світлофора, на якому горить червоне світло. На іншій частині ролика можна побачити, що авто, яке мчить практично порожньою дорогою, ледь не влітає в іншу машину.

"Ми їхали десь 160... А, 200 ми їхали", - каже водій.

На це дуже схвально реагує дівчина. Мабуть, саме у такий спосіб хлопець доводить свою "крутість" одноліткам.

Читайте АСН в Google News