Шокуючий випадок у Херсоні. Батьки довели до виснаження трьох дітей

31.03.2021, 12:00

Інформацію про шокуючу історію поширили місцеві видання. Так в матеріалі тижневика "Новий день" повідомили, що не зовсім зрозуміла причина по якій троє малолітніх дітей опинилися в такому поганому стані. Батьки живуть разом, не зловживають алкоголем.
В поле зору сім'я потрапила після того, як в службу у справах дітей Корабельного району Херсона надійшла інформація, що в зв'язку з несплатою за оренду житла родині загрожує виселення з знімною квартири.

Про стан дітей в правоохоронні органи повідомили співробітники швидкої допомоги, яких викликала мати дітей, коли у одного з хлопчиків з'явився кривавий пронос. Медики побачивши інших дітей, зрозуміли, що їм теж необхідна медична допомога. Їх усіх госпіталізували разом з мамою. Організм дітей в перші дні елементарно не сприймав нормальну їжу, зараз їх трохи вигодували.

Найближчим часом збереться комісія, яка буде вирішувати питання за позовом до суду про позбавлення батьківських прав матері на всіх трьох дітей. Медики стурбовані, що якщо малюків, яким необхідно посилене харчування, повернуть в сім'ю, в наступний раз їх можуть просто не врятувати.

Читайте АСН в Google News