Синоптики поспішають порадувати. Назвали дату потепління

25.03.2021, 10:30

Синоптики з українського гідрометцентру опублікували свої прогнози на найближчі дні за Україну. Дивлячись на них стає тепліше і на душі, адже очікується, нарешті то, перемога весни.
До суботи та неділі, 27 та 28 березня, в нашій країні значно підніметься температура повітря, місцями повітря прогріється до +14 градусів за Цельсієм.

У Києві вже сьогодні буде відзначена температура до +7 градусів за Цельсієм, вночі - від - 2 до - 4 градусів за Цельсієм. У центральних і західних регіонах нашої країни - від + 4 до + 8 градусів за Цельсієм, в південних і східних областях - від + 2 до + 6 градусів за Цельсієм. Найтепліше - в Закарпатській області: від + 8 до + 10 градусів за Цельсієм. Опади у вигляді мокрого снігу можливі тільки в південній і східній частині України.

У п'ятницю, 26 березня, в Києві денна температура складе від + 7 до + 9 градусів за Цельсієм, вночі - до - 4 градусів за Цельсієм. У Закарпатті - від + 10 до + 12 градусів Цельсію. У східних і південних регіонах - від + 5 до + 8 градусів за Цельсієм, центральної та західної частини нашої країни - від + 6 до + 9 градусів за Цельсієм.

У суботу, 27 березня, в Києві в денний час доби - до +9 градусів за Цельсієм, вночі - від 0 до +2 градусів за Цельсієм. У південних, східних і центральних регіонах - без опадів, денна температура - від + 7 до + 11 градусів за Цельсієм. У західних областях, вдень від + 10 до + 13 градусів за Цельсієм, вночі - до - 1 градуса за Цельсієм. У Закарпатській області, в денний час, до + 14 градусів за Цельсієм.

У неділю, 28 березня, в столиці України, вдень - від + 8 до + 10 градусів за Цельсієм, можливий дощ. Вночі - від +1 до +3 градусів за Цельсієм, без опадів.

Читайте АСН в Google News