Під Офісом Президента затримали одного з учасників сутичок між поліцією і протестуючими

21.03.2021, 08:43

Між правоохоронцями та прихильниками Сергія Стерненко відбулися зіткнення біля Печерського відділення поліції в Києві. У цьому відділенні знаходиться затриманий на акції під Офісом президента Влад Сордо.

Про це повідомляє "Громадське".

Відзначається, що під відділенням виникли зіткнення, після чого до поліції прибуло підкріплення, правоохоронці застосували сльозогінний газ. Є травмовані.

ообщается, що ті, хто прийшов підтримати Сордо, хотіли перешкодити поліції вивезти його в ІТТ під Києвом. Однак, близько години ночі поліція вивезла його з ділянки і повезла в ІТТ.

Влад Сордо - письменник, ветеран з позивним "Змій" воював на сході України близько 5 років. Служив в "Правом секторі" і ОУН, демобілізувався з 93 ОМБр.

Раніше в поліції повідомили, що під час мітингу затримали уродженця Вінницької області, 1995 року народження. У поліції його назвали "одним з найбільш агресивних учасників" акції.

Нагадаємо, 20 березня під Офісом президента проходила акція на підтримку Стерненко. Під час неї демонстранти палили фаєри, а також підпалили табличку з написом "Офіс президента".

Читайте АСН в Google News