Любовний гороскоп на сьогодні 16 березня 2021

16.03.2021, 10:40

♈️ Овен

Закохані Овни сьогодні вранці не в дусі, їм не варто показуватися на очі пасії з незадоволеним обличчям або в фазі неважливого самопочуття. Ближче до вечора не завадить бути на зв'язку, особливо, якщо ви в сварці чи в розлуці: можливі новини від коханої людини або відомості про нього (неї) від третіх осіб.

♉️ Телець

Сьогодні всі контакти особистого характеру Тельцям варто перенести на другу половину дня. Це вдалий час для початку нового раунду романтичної переписки, повернення на сайт знайомств і перегляду своєї анкети. Можливі несподівані вести від колишньої пасії або відкинутого залицяльника (шанувальниці).

♊️ Близнюки

Близнюки вступають в складну фазу відносин, в якій є дефіцитом ясність, надійність і щирість. Перевіряйте інформацію: помилка, як і необізнаність, обійдеться дорого. Не поспішайте з заявами і діями. Не поспішайте вірити чуткам і чужим обіцянкам. Не завадить таємний рада одного.

♋️ Рак

Закохані Раки отримають частину відповідей на свої питання у другій половині дня. Можливо, інформація прийде у вигляді ребуса, який їм ще належить розшифрувати, але це їх не збентежить: їх чуття на висоті, а відсутні деталі можна дізнатися у друзів. Навіть розгадавши шифр, не поспішайте з конкретними кроками.

♌️ Лев

Цей день може принести Левам зміни в спілкуванні з коханою людиною, а також в спільних з ним плани, якщо такі є. Можливо, доведеться посилити секретність, перейти на приватний канал зв'язку. Не варто заздалегідь вірити чуткам, пліткам і будувати здогади, не розібравшись в підгрунтя подій.

♍️ Діва

Дівам пора подвоїти обережність у відносинах, уникати випадкових знайомств і сумнівних інтриг. Зростає ризик стати жертвою провокації, обману, зради, пліток. Небезпечно покірно підлаштовуватися під капризи партнера: в перспективі, саме ви ризикуєте опинитися винні в його помилках і гріхах.

♎️ Терези

Цей день Терезам краще не вибирати для побачення з пасією, а також будь-якого тісного контакту з нею (наприклад, в листуванні або спільному проекті). Перша половина дня створить невидимі перешкоди і підігріє негативні емоції, в тому числі, таємну ревнощі. Увечері романтику замінить обговорення новин.

♏️ Скорпіон

Скорпіонам не варто прагнути до тісного спілкування з пасією в першій половині дня: можливо перешкоду або заминка. Увечері намітиться новий приємний поворот теми, спілкування перейде в більш зручний формат. Раптово виявиться, що між вами панує взаєморозуміння або ви багато про що готові домовитися.

♐️ Стрілець

Сьогодні зірки не радять Стрільцям продовжувати наполягати на справах серцевих: все найголовніше, на даний момент, вже сказано або зроблено. Намагаючись поліпшити ситуацію, легко її зіпсувати. Вечір підкине нову цікаву тему для розмови з коханою людиною, яка допоможе вам зблизитися.

♑️ Козеріг

Козерогам не варто чекати любовних зрушень вранці, зате вечір порадує і заінтригує. Можливо оригінальну пропозицію від пасії, свіжа ідея побачення, подарунок, привабливий поворот інтимної листування, загадкове музичне послання. Не виключені приємні звістки від забутого шанувальника, таємного друга.

♒️ Водолій

Сьогодні Водолії помітять, що їх колишній стиль спілкування з коханою людиною більше не актуальне. Можливо зневіру, страх втратити контакт з партнером або контроль над ситуацією. Найближчим часом з пасією доведеться говорити іншою мовою - наприклад, натяків, музичних послань або таємних подарунків.

♓️ Риби

Сьогодні любовна удача чекає Риб в другій половині дня. Це час приємних звісток і несподіваних знаків уваги. Ви почнете краще висловлювати свої почуття і можете вступити в романтичну переписку. Щоб продовжити чарівність діалогу, тримайте словесну інтригу і не поспішайте з подальшими кроками.

Читайте АСН в Google News