Погода продовжує брати реванш. Снігопади змінять морози

15.02.2021, 13:15

Українські синоптики продовжують генерувати новини для читачів. Мало хто зараз не стежить за станом погоди і, здавалося б, уже нікого не здивувати ні снігом ні ожеледицею, але погода нагадала - хто вдома господар.

Після сніжної тижні в Україну прийде довгоочікуване сонце. Сонячно то буде, але і мороз місцями до мінус 24 градусів теж. Тому готуватися до весни ще рано.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Опадів до кінця поточного тижня не очікується по всій території країни. Згідно з даними синоптиків, завтра до -24 градусів вночі температура повітря опуститься в Сумській області. Вдень тут очікується до -15. У Чернігівській області вночі прогнозують до -22 градусів, вдень - до -14.

Нічні морози від -14 до -19 завтра очікуються на сході країни, в деяких західних регіонах і на півночі.

Нагадаємо, минулого тижня Україну накрив снігопад. Снігом засипало практично всю країну, що призвело до обмеження руху в деяких областях. Зокрема, Київ був закритий для вантажівок.

Крім того, в Києві через снігопади на два дні закривали школи і дитячі сади. Подібні заходи також вводилися у Львові і в Черкасах. Як писало РБК-Україна, морозна погода в Україні протримається весь тиждень.

Читайте АСН в Google News