У Києві багатодітний батько підірвався на гранаті у дитячого майданчика

13.02.2021, 12:20

Трагедія сталася вчора в одному зі спальних районів столиці. Як повідомила речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага, в Києві в Солом'янському районі стався вибух на дитячому майданчику. В результаті події загинула одна людина.

Згідно з даними відділу комунікації поліції Києва, чоловік приблизно підірвався на бойовий гранаті перебуваючи на дитячому майданчику.

«У Солом'янському районі Києві сьогодні стався вибух. Загинула одна людина. Вибух стався на дитячому майданчику », - розповіла вона.

За словами очевидців, він довго сидів на майданчику, вів себе не зовсім адекватно, представився Віктором Вікторовичем і розповів, що працює на Кардачах, на радіоринку.

«Сказав, що життя втратило сенс, хоча у нього четверо дітей, але, на жаль, одну дитину поховав. Запитав у жінки, чи знає вона, що таке 6 секунд (малося на увазі час від висмикування чеки до вибуху гранати).

Жінка не знала, що це таке, і, не заспокоївши чоловіка, пішла у своїх справах. А через деякий час пролунав вибух, ймовірно гранати. Від отриманих травм чоловік помер на місці », - йдеться в повідомленні.

На дитячому майданчику більше не було людей і ніхто не постраждав. На місці працюють патрульні поліцейські, вибухотехніки, рятувальники, лікарі «швидкої» і слідчо-оперативна група.

Читайте АСН в Google News