Рабинович захопив трибуну ВР і звернувся до України на українській мові

03.02.2021, 11:53

Після введення санкцій на українські телеканали лояльно відносяться до країни агресору, депутати партії ОТЗЖ не на жарт активувалися, адже крім блокування телеканалів наклали санкції і на Тараса Козака, правої руки кума Путіна.

Глава ОТЗЖ Вадим Рабинович з трибуни Ради в незвичній для себе манері українською мовою звернувся до України і повідомив, що в зв'язку з закриттям телеканалів 112, NewsOne і ZIK його політсила найближчим часом проведе надзвичайний з'їзд для визначення подальших кроків.

«Ми ініціюємо імпічмент президента Зеленського, який познущався над виборцями і країною», - заявив Рабинович.

Для довідки. Ініціювати процедуру ОТЗЖ зможе, однак, з урахуванням того, що для фінального голосування за імпічмент має зібратися 338 голосів нардепів, виглядає це досить непереконливо. Та й сама процедура імпічменту дотаточно складна, щоб моментально запустити її в дію.

У той же час, лідери проросійської партії оголосили, що в Києві в середу, 3 лютого, заплановані акції протесту під будівлями Верховної Ради і Кабінету міністрів.

У зв'язку з цим прес-служба Міністерства внутрішніх справ повідомила про можливе обмеження дорожнього руху в центрі столиці.

"Для забезпечення громадської безпеки та порядку під час проведення запланованих акцій працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на чергування", - повідомили в МВС.

Обмеження руху можливі по окремих центральними вулицями Києва.

 

Читайте АСН в Google News