Радбез РФ заявив, що боїться повторення Майдану на Росії

26.01.2021, 10:15

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, в інтерв'ю "Аргументам і фактам" відповів на заклик глави МЗС України Дмитра Кулеби розірвати всі відносини з Москвою, поки опозиційний політик, уперто званий російськими чиновниками і провладними медіа блогером, що не буде звільнений.

Він заявив, що Радбез РФ вважає, що Олексій Навальний потрібен країнам Заходу для дестабілізації обстановки в Росії.

"Заходу потрібен цей" діяч "для дестабілізації обстановки в Росії, для соціальних потрясінь, страйків і нових" Майданів ", - заявив чиновник

Арешт опозиційного чиновника секретар Радбезу РФ пояснив тим, що Навальний повинен нести відповідальність за свою "протиправну діяльність", стверджуючи, що отруєний політик неодноразово порушував російське законодавство.

Опозиціонеру ставиться з боку російської влади порушення правил умовного засудження. За їхніми твердженнями, з січня по серпень 2020 року його сім разів не з'явився на обов'язкову реєстрацію в контролюючі органи, а після інциденту на рейсі Томськ - Москва не відзначався ні разу (після якого його в комі вивезли в Німеччину, - прим. Ред.) .

Нагадаємо, в Україні до Навальному ставлення вкрай неоднозначне, проте більшість громадян України не схвалюють його висловлювань, які він допустив у відношенні окупації Росією Криму, за що його позаочі називають "Олексій не бутерброд".

Читайте АСН в Google News