Ані Лорак попрощалася з Києвом

25.01.2021, 13:23

Ані Лорак попрощалася з українцями, показавши відео з терміналу міжнародного аеропорту "Бориспіль". Пізніше з'явилися також кадри, зроблені на борту літака.

Прощальними фото і відео артистка поділилася в своїх Instagram-stories. На кадрах вона постала в улюбленому повсякденному образі - худі, кепці і з мінімумом мейк на обличчі.

Нагадаємо, що Кароліна прилітала до Києва для зйомок нового кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв. Про що буде відео і на яку пісню, артистка не уточнила. Єдине, на що вона відкрила завісу - кліп розповість її особисту історію. Адже з Києвом у неї пов'язаний дуже важливий період життя і творчості - тут вона жила з першим цивільним чоловіком і продюсером Юрієм Фальосою, а потім - з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, шлюб з яким тривав 10 років.

Кароліна показувала досить сумні фото під час зйомок кліпу в Києві, натякнувши на розставання з новим бойфрендом - Єгором Глібом, про відносини з яким оголосила влітку 2019 го.

Вперше відео з Геотеги "Київ, Україна" з'явилося на сторінці артистки на Старий новий рік, 13 січня. Таким чином Кароліна пробула на батьківщині трохи більше десяти днів.

Читайте АСН в Google News