Таксист, який вчинив смертельне ДТП в Києві вважав себе "зіркою Ютуб"

13.11.2020, 18:37

У Києві водій таксі влаштував смертельне ДТП, протаранивши зупинку на Окружній і збивши МАФ. В результаті масштабної аварії загинуло двоє людей, а сам водій не постраждав.

Як повідомили в МВС, чоловік на автомобілі Hyundai в гонитві за заробітком перепрацював - близько 8 ранку 13 листопада таксист Über їхав здавати машину, але заснув за кермом, що і призвело до трагедії.

Виявилося, що чоловік любив ганяти по вулицях міста, і в мережі хвалився "майстерністю" водіння, показуючи, як ігнорує ПДР. Сьогодні після скоєння страшної аварії таксист був затриманий. У поліції поінформували, що тест на алкоголь показав негативний результат.

Як передає "Київ Оперативний", на своїй сторінці в Instagram він викладав відео свого молодецтва.

У коментарях до кадрів, на яких водій ганяє по дорогах і порушує ПДР, один з передплатників радив чоловікові "Зупинитися, поки зупинки не буде останньою".

 

Користувачі мережі обурюються, як можна так ігнорувати правила, наражати на небезпеку життя інших людей, і що таке молодецтво здатне рано чи пізно привести до трагедії.

Судячи з цього відео, аварія - це був лише питання часу ... Таких на дорозі без аварій треба витягати з машини і пі ** ить.
Який жах .... я таких на дорозі об'їжджаю, пропускаю і дотримуюся правило 3 Д (дай дурневі дорогу) ... а якщо по-хорошому, то таких як він, позбавляти прав потрібно .... з третьої смуги на першу і назад - просто грає в комп'ютерну гру, забуваючи про реальність .... ну ось реальність його наздогнала, а тепер настане сувора правда життя ...
Треба створити в поліції відділ з пошуку і травмування кінцівок у таких інстаграммеров
Чого ж його мотає зі смуги в смугу, не в комп'ютерній грі, або під кайфом?
Ось і зупинився! Шкода ціною інших життів ...

Читайте АСН в Google News