Павло Глоба склав гороскоп на листопад 2020 для всіх Зодіаків

03.11.2020, 00:01

Як повідомляє астролог на сайті slovofraza, в листопаді зірки будуть відносно сприятливими і допоможуть нам досягти своїх цілей, правда, різними шляхами. Редакція ASN дуже сподівається, що передбачення знаменитого астролога збудуться не дивлячись на 2020 рік за вікном. Отже, що чекає знаки зодіаку в поточному місяці

♈️ Овен

Овнам в листопаді буде дуже везти, так що їм бажано уникати шкідливих звичок, які руйнують життя. Настає дуже сприятливий період, тому не варто відкладати на потім важливі справи.

Це великий час з великими можливостями. Варто більш відповідально ставитися до всіх своїх обов'язків. Можна починати нові проекти на роботі, здійснювати дорогі придбання. У другій половині місяця корисними будуть поїздки.

♉️ Телець

Тельцям доведеться зустрітися з потужною опозицією в особі конкурентів, недоброзичливців і колег. Заробітки будуть залежати безпосередньо від хитрості і старанності.

У любові теж можна і потрібно проявити трохи кмітливості. Протилежна стать буде вражений інтелектом Тельців, їх харизмою. Всім, хто вже перебуває у відносинах, краще не ризикувати, проявляючи егоїзм.

♊️ Близнюки

У Близнюків перша декада місяця стане часом творчого розквіту. Це буде дуже важливий час для тих, хто серйозно налаштований знайти другу половинку.

У другій і третій декаді листопада таким Близнюкам посміхнеться удача. Романтика і побачення будуть ідеальним способом провести вечір, відпочити від справ і турбот.

♋️ Рак

Ракам зірки будуть допомагати рідко, але влучно. Також для того, щоб успіх не залишав їх надовго, Ракам необхідно тримати в чистоті свій будинок і робоче місце. Це допоможе стабілізувати енергетичні потоки.

У листопаді Раків можуть очікувати доленосні знайомства і зустрічі. Бажано частіше покладатися на свою інтуїцію, дивитися в майбутнє.

♌️ Лев

Левам варто уникати спілкування з токсичними людьми, енергетичними вампірами. Є чимала ймовірність зустріти на своєму шляху і приємних людей, але визначити, хто хороший, а хто поганий, буде дуже складно.

Вороги зможуть маскувати свої бажання і наміри. Левам краще частіше бути на самоті і самостійно займатися своїми проблемами. Їм не варто брати гроші в борг, погоджуватися на «безкоштовну» допомогу. Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

♍️ Діва

Дівам в листопаді вдасться кардинально змінити своє життя, причому не без допомоги планет і зірок. Потрібно скористатися цими рекомендаціями, щоб кожен день листопада був ще більш успішним.

Всі найважливіші покупки краще здійснювати у другій половині місяця. Протягом майже усього листопада Дівам буде посміхатися велика любовна удача. Вони зможуть вирішити сімейні труднощі або знайти другу половинку.

♎️ Терези

Настав час попросити вибачення у близьких людей, яких довелося образити в минулому. Також Терезам варто дарувати прощення тим, хто ображав їх.

Не можна збирати в собі негативні емоції. У самотніх Терезів настає ідеальний час для флірту.

♏️ Скорпіон

Скорпіонам варто сфокусуватися на майбутньому. Сприятливими стануть будь-які позитивні думки, оптимістичний настрій. Багато людей з найближчого оточення помітять це і теж стануть більш щасливими і продуктивними.

Друга і третя декади листопада подарують Скорпіонам багато удачі і нових можливостей. Швидше за все, світ для цих людей зміниться, причому швидко і безповоротно.

♐️ Стрілець

Стрільцям прийшов час брати все в свої руки. Не можна нічого пускати на самоплив: такий підхід буде руйнівним і неправильним з будь-якої точки зору.

Зірки і планети хочуть, щоб Стрільці були біля керма. Перша половина місяця підійде для активного отримання знань, друга - для їх застосування на практиці.

♑️ Козеріг

Козерогам в кінці осені належить зробити багато справ. Також в листопаді очікується велика кількість знайомств. Не потрібно слухати плітки і приймати бажане за дійсне.

Прийшов час розкрити очі і об'єктивно сприймати реальність навколо себе. Не можна забувати про відпочинок і зміні обстановки. Це можуть бути поїздки, відпустку, генеральне прибирання, ремонт.

♒️ Водолій

Водолії відносяться до найактивніших і енергійним Знакам Зодіаку. У першій декаді листопада зірки трохи знизять запас сил цих людей, але з 11-12 числа почнеться сильний і помітний енергетичний зростання.

Водолії зможуть допомогти собі і оточуючим в досягненні цілей. Не потрібно піддаватися спокусам, шукати легкі шляхи вирішення проблем. Якщо здасться, що є швидка дорога до успіху, то це буде пасткою, в яку не можна попадатися ..

♓️ Риби

Риб часто називають найщирішими людьми по Знаку Зодіаку. Вони часто розкривають душу і говорять про те, що їх турбує. У листопаді краще не робити цього з незнайомими і малознайомими людьми.

Розмови по душам будуть актуальні лише в колі сім'ї. Підняти настрій і відновити сили Рибам допоможе помірний шопінг, зайняття спортом і прості прогулянки на свіжому повітрі. Головна порада цього місяця - не потрібно братися за кілька справ одночасно.

Читайте АСН в Google News