Нова ведуча шоу "Орел і решка" полоскотав нерви фанатам фото своїх принад

03.10.2020, 12:00

Популярне тревел-шоу "Орел або Решка" виходить на екрани вже не один рік. За цей час змінилося чимало телеведучих, тим не менш, інтерес до проекту не падає. Нова телеведуча і подружка Насті Івлеевой Юлія Коваль похвалилася своїм тілом у відвертому купальнику.

Саме ці дівчата є телеведучими нового сезону. Юля дуже схожа на Настю Івлееву. Це можна помітити по численних знімках Юлі в Instagram.

Як і більшість блогерів, дівчина намагається по максимуму розповідати про події зі свого життя. Тим більше, коли вона знаходиться в іншій країні, де панують свої правила і традиції. Хоча на сторінку Юлі підписано трохи більше 500 тисяч користувачів, її популярність стрімко зростає завдяки шоу.

Цього разу дівчина порадувала своїх передплатників, знявшись на пляжі на Мальдівах у відвертому купальнику, що складається суцільно з мотузочок. Юлія виглядає досить ефектно, виставивши свої принади напоказ.

Однак, Юля написала, що трохи поправилася на проекті тревел-шоу. Дівчина припустила, що це могло статися з двох причин: часті перельоти або ж чіпси на ніч.

У відповідь Юля отримала масу компліментів і захоплені коментарі з приводу своєї ідеальної фігури. Варто відзначити, що дівчина виглядає в роздільному купальнику дуже гаряче і напевно це усвідомлює.

Читайте АСН в Google News