Балетмейстерові запропонували піти в вантажники

25.09.2020, 11:10

Народному артисту РРФСР, 71-річному Валерію Миклина запропонували на вибір посаду вантажника, сторожа або артиста балету через скорочення в Нижегородському театрі опери та балету. Про це повідомляє «Российская газета».

Скасовують п'ять штатних одиниць. Керівництво театру пояснило це необхідністю «приведення штатного розкладу у відповідність до чинного законодавства, а також для оптимізації творчої діяльності та виробничого процесу». Всі співробітники отримали повідомлення в терміни, встановлені законодавством.

Як уточнює РІА Новини, скороченню підлягають ставки головного режисера, головного балетмейстера, начальника відділу по зв'язках з громадськістю, начальника відділу охорони праці та завідувача театрально-виробничої майстерні. Художнім керівником балетної трупи, а потім і головним балетмейстером театру, зокрема, з 2006 року був Валерій Міклін. Він закінчив Пермське хореографічне училище і балетмейстерське відділення ГІТІСу, має звання заслуженого артиста РРФСР і народного артиста РРФСР.

Читайте АСН в Google News