Гороскоп на 16 вересня: Раки - присвятіть себе родині, Леви - вам допоможуть

15.09.2020, 23:45

16 вересня 2020. 27, 28 місячний день. Місяць у знаку Діва. Сприятливий день для будь-яких «земних» справ: від придбання нового автомобіля до ремонту квартири. Можлива поява деяких (не дуже важливих) проблем, пов'язаних з ослабленням здоров'я. Корисно прислухатися до порад партнерів - це піде на користь і дозволить уникнути неприємностей.

Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Астропрогноз для Овнів на 16 вересня каже, що сьогодні не втрачайте емоційної рівноваги і не з'ясовувати стосунки з тими, хто вам доріг. Не бійтеся втілювати в життя плани, тому що кінцева мета набагато ближче, ніж вам здається. Не варто давати порад, про які вас не просять.

♉️ Телець

Зірки для Тельців на 16 вересня кажуть, що сьогодні може здатися, що на вас занадто тиснуть рідні. Спробуйте на якийсь час забути про всі поточні обов'язки і справах і трохи відпочити: відверніться, подбайте про своє тіло, внутрішній стан. Блокуйте свідомість від негативних думок.

♊️ Близнюки

Зодіакальний прогноз для Близнюків на 16 вересня каже, що сьогодні винахідливість і навіть в якійсь мірі хитрість можуть послужити непогану службу. Вся ваша активність буде спрямована на роботу, але не забувайте про рідних і близьких. У плані здоров'я почнете відчувати себе набагато краще, забудете про старих переживаннях.

♋️ Рак

Місяць для Раків на 16 вересня каже, що радять присвятити себе сім'ї. Постарайтеся раніше повернутися з роботи додому, щоб встигнути розібратися з накопиченими господарськими справами. Домочадці будуть радувати і допоможуть в організації побуту.

♌️ Лев

Загальний гороскоп для Львів на 16 вересня каже, що сьогодні дбайливе ставлення не варто плутати із зайвою опікою. Домочадці будуть допомагати вам у всіх відносинах. Постарайтеся зробити так, щоб в повсякденному житті було більше оптимізму.

♍️ Діва

Астропрогноз для Дев на 16 вересня каже, що сьогодні найближчим часом вас чекають дуже приємні зустрічі та цікаві заходи. Не варто ховати душу в кишеню, відкрийтесь близького друга і стане легше. Намагайтеся не переїдати, інакше можуть виникнути проблеми із самопочуттям.

♎️ Терези

Зірки для Терезів на 16 вересня кажуть що в стосунках з коханою людиною потрібно проявляти більше поступливості. Випаде дуже хороший шанс заробити, але тоді доведеться відкласти плани на вихідні. Не пропустіть можливість налагодити своє матеріальне становище.

♏️ Скорпіон

Зодіак для Скорпіонів на 16 вересня каже, що в цей день піде на користь усамітнення і спокійний ритм. Постарайтеся уникати великого скупчення народу, так як в натовпі вас можуть очікувати не зовсім приємні сюрпризи - від хамства до злодійства. Можете отримати прибуток, але гроші потрібно зберегти.

♐️ Стрілець

Місяць для Стрільців на 16 вересня радить хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені. Благодійність піде вам на користь і дозволить завести корисні знайомства. Увечері отримаєте задоволення від читання гарної книги.

♑️ Козеріг

Загальний гороскоп для Козерогів на 16 вересня каже, що потрібно відпочити перед важкою тижнем. Якщо ви щось давно хотіли купити, з кимось зустрітися або кудись сходити, не відкладайте. Можливо, доведеться вносити деякі корективи в свої плани, але нудьгувати точно не доведеться.

♒️ Водолій

Астропрогноз для Водоліїв на 16 вересня каже, що сьогодні можете сміливо звертатися за порадою до друзів або близьким людям. Не відмовляйте в допомозі тим, кому дійсно можете бути корисні. Пора наводити житло в порядок, не завадить перестановка або косметичний ремонт.

♓️ Риби

Зірки для Риб на 16 вересня кажуть, що сьогодні цей день добре підходить для колективних робіт, вони можуть проходити швидше і більш ефективно. Зірки рекомендують вам використовувати цей день для творчості, а не для нудних справ. Обходьте стороною гострі кути як в спілкуванні з людьми, так і в побуті.

Читайте АСН в Google News