Вже почали надходити повідомлення про заражених коронавірусів школярів

01.09.2020, 20:32

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в Бердянську у одного з учнів загальноосвітньої школи №4 виявили зараження коронавирусной інфекцією COVID-19.
За інформацією міського відділу освіти від Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України надійшло повідомлення про те, що у одного з учнів загальноосвітньої школи №4 встановлено захворювання COVID-19 (лабораторно підтверджений випадок), результат полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР).

Зараз в навчальному закладі проводиться комплекс протиепідемічних заходів, спрямованих на недопущення та поширення COVID-19 проводиться епідрозслідування, визначається коло контактних осіб.

За рекомендацією Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України в класі, де виявлено хвору дитину, призупиняється навчальний процес до 17 вересня 2020 року. Навчання буде проводитися в онлайн-режимі.

Звертаємося до всіх батьків з проханням відповідально ставитися до здоров'я своїх дітей. Якщо у вас або у вашої дитини спостерігається підвищення температури, кашель або утруднене дихання, вам слід негайно звернутися до лікаря і дотримуватися його рекомендацій.

Читайте АСН в Google News