У Росії знайшли речовину, яким отруїли Навального

21.08.2020, 11:51

Як повідомляють російські засоби масової інформації з посиланням на заяву прес-секретаря Навального Кіри Ярмиш в Twitter, російські співробітники поліції виявили в організмі опозиційного політика отрута настільки небезпечний, що без засобів захисту не можна перебувати поряд з перебувають в природному комі Навальний.

"[Директор Фонду боротьби з корупцією] Іван Жданов вийшов до преси і розповів про те, що тільки співробітник [транспортної] поліції в лікарні повідомив, що в організмі Олексія виявлено отруту, небезпечний не тільки для нього, а й для оточуючих. Назва не говорять адже це "таємниця слідства". Лікарі не реагують на повідомлення ", - написала Ярмиш.

Всім, хто знаходиться поруч з Навальний, потрібні спеціальні захисні костюми, тому його транспортування в іншу клініку неможлива, додала прес-секретар.

Нагадаємо, Олексію Навальному 20 серпня стало погано  під час перельоту з Томська в Москву, зараз він в реанімації. За словами його прес-секретаря, Навальний був отруєний чимось, підмішаним в чай.

Читайте АСН в Google News