Гороскоп на 11 липня: Овни - не плутайте будинок з роботою, Водолії - не довіряйте чуткам

11.07.2020, 00:27

11 липня на небі спадна Місяць в Овні. День наповнений творчою енергією. Створюйте нове, ризикуйте, спілкуйтеся з незвичайними людьми. Ви багато встигнете, якщо не станете лінуватися і відволікатися на дрібниці. Сьогодні фізичні вправи добре вплинуть на стан здоров'я. Вдалий час для побачень, заручин і укладення шлюбів.

Читайте наши гороскопы в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Астропрогноз для Овнів на 11 липня каже, що сьогодні відмінний день для того, щоб завершити раніше розпочаті справи по дому і особистого характеру. Робота нехай залишиться на роботі, а вдома віддавайте собі без залишку рідним. Чи піде на користь активний спортивний відпочинок для всіх членів сім'ї.

♉️ Телець

Зірки для Тельців на 11 липня кажуть, що сьогодні сил і енергії для досягнення намічених цілей цілком вистачить. Якщо бачите, що хтось потребує підтримки, то подаруйте людині свій оптимізм і віру в світле майбутнє. Будьте уважні в магазинах, є ймовірність крадіжок та втрат.

♊️ Близнюки

Зодіакальний прогноз для Близнюків на 11 липня каже, що сьогодні є висока ймовірність травматизму побутового характеру. Уникайте участі в конфліктах, останнє слово все одно залишиться не за вами. Не бійтеся проявляти себе, удача буде йти вам назустріч.

♋️ Рак

Місяць для Раків на 11 липня каже, що в інтимне життя не завадить внести трохи різноманітності. Партнер не засудить вас, а з задоволенням прийме правила гри. Використовуйте тільки перевірену інформацію в якості аргументів, щоб уникнути незручних моментів.

♌️ Лев

Загальний гороскоп для Львів на 11 липня каже, що сьогодні відмінно зможете провести час в компанії друзів. Якщо переберете зайвого з алкоголем, то можете наговорити зайвого людям, яких краще не підпускати близько. Перестаньте виснажувати себе дієтами, якщо хочете схуднути - відмовтеся просто від солодкого, мучного і газованої води.

♍️ Діва

Астропрогноз для Дів на 11 липня каже, що сьогодні ви можете бути надмірно вразливими і чутливими, тому будь-яке обговорення проблеми з близькими може перерости в затяжну сварку. Постарайтеся уникати гучних вечірок з малознайомими людьми. Увечері не пошкодуєте, якщо займетеся йогою.

♎️ Терези

Зірки для Терезів на 11 липня кажуть, що вам необхідно постійно поповнювати запаси енергії, так як витрати сил будуть досить високими. Якщо комусь із друзів знадобиться ваша допомога - не відмовляйте, тому що вам самим може незабаром знадобитися підтримка. Відчуєте дуже сильну підтримку з боку близьких.

♏️ Скорпіон

Зодіак для Скорпіонів на 11 липня каже, що в цей день вільні представники знака можуть знайти те, чого вам зараз найбільше не вистачає - другу половинку. Придивіться до знайомих людям, можливо, те, що ви шукайте - зовсім поруч. Не лінуйтеся і більше часу проводите в русі.

♐️ Стрілець

Місяць для Стрільців на 11 липня радить уникати з'ясування відносин з тими, кого любите, або, по крайней мере, не виступайте ініціатором суперечок. Варто провести час з приємною компанією або однією людиною, який допоможе вам скрасити життя. Пийте більше води, це допоможе довше зберігати енергійність.

♑️ Козеріг

Загальний гороскоп для Козерогів на 11 липня каже, що якщо вам пропонують нову перспективну роботу, постарайтеся не приймати остаточного рішення саме сьогодні. Є висока ймовірність, що ви захочете комусь допомогти, але не варто поспішати роздавати поради. Відмінний день для занять спортом, удосконалення зовнішності і внутрішнього світу.

♒️ Водолій

Астропрогноз для Водоліїв на 11 липня каже, що сьогодні можна обговорювати свої проекти із знаючими людьми, консультуватися у фахівців, шукати потрібну інформацію. Вам вдасться зібрати компанію однодумців і організувати майбутнє свято. Не довіряйте чуткам, покладайтеся тільки на те, що бачили на власні очі.

♓️ Риби

Зірки для Риб на 11 липня кажуть, що іноді біблійний рада: якщо тебе вдарили по одній щоці, то підстав іншу - не діє. Визнання своєї провини зруйнує перепони у відносинах з тими, з ким ви довго були в сварці. Увечері займіться корисними справами для сім'ї і себе особисто.

Читайте АСН в Google News