Гороскоп на 6 липня: Леви пам'ятайте, ваша територія - ваші правила, не дозволяйте порушувати їх, Діви, вам не варто сьогодні жартувати

07.07.2020, 00:03

6 липня на небі спадна Місяць у Козерозі. Час зайнятися домашніми справами і приділити увагу родині. Питання виховання дітей можуть бути вирішені легко і з чудовим результатом. Сьогодні слід відмовитися від прояву агресії і уникати участі в суперечках. З'ясування відносин краще відкласти на інший день.

Читайте наши гороскопы в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️Овен

Астропрогноз для Овнів на 6 липня каже, що сьогоднішній день потребують великої відповідальності, високої працездатності і цілеспрямованості. У вільних представників знака є шанс зустріти близьку по духу людину. Не варто хитрувати з оточуючими і намагатися бути хитрішим, обман буде викритий.

♉️Телец

Зірки для Тельців на 6 липня кажуть, що сьогоднішній день може виявитися напруженим, тому серйозних планів не будуйте. Якщо не можете прийняти рішення самостійно, порадьтеся з впливовими людьми. Хороший день для кулінарних експериментів - спечіть пиріг з черешнями.

♊️Блізнеци

Зодіак для Близнюків на 6 липня каже, що сьогоднішній день може привести до сварок в сім'ї. Будьте попереджувальними і уважними до коханої людини, щоб уникнути образ і сварок. Сміливо починайте нові справи і складайте плани, удача буде на вашому боці.

♋️Рак

Місяць для Раків на 6 липня каже, що в цей день вам може здатися, що систему не змінити, але ви і є система! Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, відкладіть це на деякий час. Необхідно проявити якості стратега для вирішення робочих і життєвих питань.

♌️Лев

Загальний гороскоп для Львів на 6 липня каже, що в цей день не дозволяйте кому б то не було порушувати правила вашого життя. Через це можливі розбіжності. Попередьте близьких людей і колег, щоб вони були поблажливими і не ображалися на ваші зриви. Віддавайтеся своїй справі до кінця, якщо хочете насолоджуватися солодкими плодами.

♍️Дева

Астропрогноз для Дів на 6 червня каже, що сьогодні хтось може вас неправильно зрозуміти, прийнявши безневинний жарт за знущання. В іншому ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі не вирішите їх собі організувати. Чи не перекладайте проблеми на чужі плечі, навіть якщо сумніваєтеся в своїх силах.

♎️Терези

Зірки для Терезів на 6 липня кажуть, що нагальні питання треба вирішувати саме зараз, тому що пізніше у вас на це не буде часу. Тримайте свої емоції під контролем, щоб не нервувати самим і не провокувати інших. Пийте більше води і відмовтеся від алкоголю.

♏️Скорпіон

Зодіак для Скорпіонів на 6 липня каже, що сьогодні доведеться подумати, як зробити другу половинку щасливою. Якщо виникне складна ситуація, постарайтеся не пускати її розвиток на самоплив. Якщо вас тягне на більш явні зміни, наприклад, зміну іміджу, то не відмовляйте собі.

♐️Стрелец

Місяць для Стрільців на 6 липня каже, що зараз гарний час, щоб чесно вирішувати будь-які питання, але якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите помилок. Постарайтеся не витрачатися на те, що може почекати, тому що незабаром гроші знадобляться на щось важливе. Не завжди можна на чужих помилках, іноді потрібно набити своїх шишок.

♑️Козерог

Загальний гороскоп для Козерогів на 6 липня каже, що сьогодні настрій може погіршитися, не будете відчувати твердого грунту під ногами. Не переживайте через дрібниці. Якщо хтось порушує ваше простір, - чітко позначте кордону. Увечері можете запросити до себе гостей або самі кудись вирушайте.

♒️Водолей

Астропрогноз для Водоліїв на 6 липня каже, що сьогодні у взаєминах з коханою людиною можуть виникнути розбіжності. Свої сили і натхнення ви будете черпати з книг і хороших фільмів. Чи не переоцінюйте свою значимість в житті інших людей, ви можете глибоко помилятися.

♓️Риби

Зірки для Риб на 6 липня кажуть, що найближчим часом можуть з'явитися перспективи, що стосуються професійної діяльності. Довіряйте своїм рідним і їх вибору, в кінці ви буде задоволені. Ранкова йога допоможе відчувати себе бадьоро цілий день.

Читайте АСН в Google News