Страшна аварія на ремонтованої трасі в Росії: у вантажівки просто відмовили гальма

17.06.2020, 15:45

Вчора 16 червня в Катав-Іванівському районі Челябінської області Росії сталася страшна аварія, яка потрапила в об'єктиви камер відеоспостереження. Уже відомо, що у вантажівки Shaanxi в момент руху по трасі М-5 відмовили гальма і некерована машина влетіла в колону машин, які повільно їхали по ремонтованої ділянки дороги. Слідчий відділ МВС по Катав-Іванівському району порушив кримінальну справу за частиною 5 статті 264 КК РФ відносно 36-річного водія. З відео видно, що у водія була можливість уникнути катастрофи, але він нею не скористався.

Відомо, що вантажівка їхала з Сатки в Катав-Ивановск. На спуску перед ремонтом мосту через річку Сільга у автомобіля, за попередніми даними, відмовила гальмівна система. Через це машина з щебенем врізалася в повільно їхали попереду по ремонтується мосту легкові автомобілі: «Лада Гранта», ВАЗ-2114, Audi-Q7, Renault Sandero і вантажний автомобіль Cino.

Замикав колону автомобіль «Лада Гранта» - його вантажівка буквально зім'яла. У легковику їхала сімейна пара з Усть-Катавей: 67-річний чоловік і його 64-річна дружина. Вони загинули на місці аварії. Решті постраждалих від аварії пощастило більше. Всього дві людини госпіталізовані з переломом ребер, інші відбулися синцями, подряпинами та забоями, а дві жінки, складно повірити, - не отримали взагалі пошкоджень в такій страшній аварії.

Відео з камер відеоспостереження за мостом виклали в мережу.

Читайте АСН в Google News