Хто може вижити під час вибуху гранати?

15.06.2020, 10:02

Це під якою щасливою зіркою потрібно народитися, щоб вижити під час вибуху гранати в безпосередній близькості від себе. Але це яким потрібно бути сверхразумом, щоб знайшовши в місцевому кар'єрі бойові гранати, притягти їх додому і вирішити їх розібрати, підірвавши в результаті себе і двох жінок!

Як повідомляється на офіційній сторінці Національної Поліції в Одеській області, поліцейські встановлюють обставини вибуху в Біляївському районі, в результаті якого постраждали п'ятеро людей.

Попередньо встановлено, що троє жителів села Дачне у віці від 23-х до 29-ти років принесли додому до одного з них кілька знайдених в місцевому кар'єрі гранат РГД-5 і почали розбирати. Під час маніпуляцій з одним з пристроїв стався вибух.

Чоловіки і дві жінки, 1994 і 1949 роки, які в той час були поруч з ними у дворі, отримали осколкові поранення кінцівок. Їм надається медична помощ

Зараз на місці працюють слідчо-оперативна група Усатівська відділення поліції і вибухотехніки. Поліцейські вилучили дві гранати. Обставини події встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

 

Читайте АСН в Google News