Смерть дитини в дитячому саду: результати експертизи шокували

08.06.2020, 17:00

Після шокуючого випадку в підпільному дитсадку в Запоріжжі, в справі з'являються все нові і нові подробиці. Судмедексперти провели обстеження нещасної дівчинки і прийшли до висновку, що її смерть - нещасний випадок.

Ще п'ятого червня Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід 51-річної виховательки нелегального дитячого садка. Її оправи на два місяці під арешт. Саме виховательку підозрюють у вбивстві дівчинки.

Однак, судячи з останніми висновками експертів, смерть дівчинки всього лише нещасний випадок, а не навмисне вбивство. Як буде розвиватися наслідок після таких висновків судмедекспертів невідомо.

Страшний випадок стався 29-го травня в підпільному дитсадку в Запоріжжі. Дошкільна установа організувала в своїй квартирі одна з мешканок будинку. У дитячому садку не було професійних вихователів і взагалі будь-яких документів.

Маленька дівчинка Олеся в перший же свій день була вкушена одним з хлопчиків. Малятко почала голосно плакати, а вихователька поклала її в ліжко і накрила голову подушкою. Дитина в результаті задихнувся.

Читайте АСН в Google News