У Миколаєві під час затримання помер оголений чоловік

27.03.2019, 16:19

Чоловік помер під час затримання в Миколаєві напередодні, 26 березня, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні.

"Невідомий оголений чоловік чіплявся до подружжя, штовхав жінку, вдарив чоловіка, після чого зник у дворах багатоповерхівок. Перехожі викликали поліцію. Поліцейські почали пошуки і незабаром побачили чоловіка, оголеного по пояс, який здійснював хуліганські дії, і було очевидно, що він перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

При спробі патрульних наблизитися до чоловіка, він почав тікати, здійснював непокору і став кидатися на правоохоронців і чинити супротив. Поліцейськими були застосовані спецзасоби газовий балон і наручники.

Через кілька хвилин правоохоронці помітили, що чоловікові стало погано. Патрульні зняли наручники і почали надавати першу невідкладну допомогу і відразу викликали карету швидкої допомоги. Через кілька хвилин до місця події прибули медики, які проводили реанімаційні заходи, але врятувати життя людини не вдалося

За фактом смерті було зареєстровано кримінальне провадження за ст. 115 КК «Умисне вбивство» з поміткою «Природна смерть». Тіло чоловіка було направлено на проведення судово-медичної експертизи. За її результатами встановлено, що чоловік помер у результаті отруєння етиловим алкоголем.

Раніше повідомлялося, що з Львівської дитячої лікарні Охматдит звільнили лікаря за пияцтво.

Читайте АСН в Google News