Українці примудрилися красти пальне навіть із новенького дизеля General Electric

24.03.2019, 07:17

Вранці в 23 березня, на перегоні від ст. Лоцкино ст. Грейгове, був помічений автомобіль ВАЗ-2121 «Нива» білого кольору з причепом, який рухався по ходу руху поїздів в сторону ст. Грейгове і зупинився, не доїхавши до ст. Грейгове близько 1 кілометра. Близько 07.00 до вищевказаного автомобілю під'їхав, зменшивши хід, вантажний потяг з тепловозом. З кабіни поїзда були викинуті 17 каністр білого кольору по 25 л кожна, пов'язаних між собою мотузкою у вигляді гірлянди, після чого потяг пішов в напрямку Миколаєва. З вищевказаного автомобіля вийшли двоє невідомих чоловіків, які закинули каністри в свій причіп і поїхали польовими дорогами, по трасі Кривий Ріг в сторону Миколаєва. В ході переслідування даний автомобіль був зупинений на під'їзді до Миколаєва в районі перетину Херсонського шосе і об'їзної дороги на Херсон.

В ході огляду причепа вищевказаного автомобіля було виявлено 17 каністр білого кольору об'ємом по 25 л кожна з дизельним паливом. Також виявлено пристрій: кільце з мотузкою і карабінами, на які застібаються каністри у вигляді гірлянди.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Вітовського райвідділу поліції. Працівниками поліції було складено акт огляду місця події, допитані свідки. Затримані особи з автомобілем, причепом і каністрами були передані правоохоронцям.

Варто відзначити, що тепловоз, з якого крали паливо, американський - з числа нових, які поставляються в Україну фірмою "Дженерал електрик".

Читайте АСН в Google News