Відносини: які якості шукає кожен знак Зодіаку в партнері?

11.03.2019, 22:33

Овен
Повна відсутність спонтанності і приємних сюрпризів може діяти руйнівно для ваших взаємин. Проявіть обережність поруч з таким партнером.

Телець
Тельцю вкрай необхідна м'якість. Ніяких проявів грубості, включаючи грубі слова і повний несмак у зовнішній складовій. Лише витончені риси здатні правити вашим серцем. Відсутність всього вищесказаного обіцяє вам повну несумісність з партнером.

Близнюки
Комунікабельність - ось що найголовніше для Близнюків. Необхідність щоденних дзвінків, листів, що приходять на електронних адрес, і навіть незначних повідомлень. Перебування за межами досяжності порівняно зі смертельними наслідками. Намагайтеся спілкуватися за допомогою дотиків та інше.

Рак
Рак перебуває в постійному бажанні не тільки захищати, але і відчувати свого обранця. Тільки на таких умовах можуть розвиватися відносини в союзі з представником даного знака. Відчуття повної безпеки в міцних обіймах свого обранця - ось що змушує Рака залишати свої справи і швидше повертатися додому.

Лев
Леву необхідно відчувати почуття повної свободи, щоб зберегти в собі природну ніжність, щирість і, звичайно, грайливість. Згадайте, як люблять грати кошенята. Льву слід хоч іноді входити в образ неслухняного дитини.

Діва
Діва - сама чеснота. Ось чому її обранець повинен проявляти доброту. Одна лише думка про те, що її партнер проявляє доброту і милосердя по відношенню до слабких, які потребують і, звичайно, тваринам, зігріває їй серце.

Терези
Як би нудно це не здавалося, але Терези особливо потребують гармонії і порядку. У відносинах з партнером Терези схильні прощати всі неточності, всіляко підтримуючи свого обранця.

Скорпіон
Відсутність чесності призводить Скорпіона до відчуття спустошеності всередині себе. Від партнера Скорпіон очікує відданості і хорошого сексу.

Стрілець
Стрілець дарує щедрість у поєднанні з відвертістю. Бажання брати і віддавати має величезне значення для представника цього знака. Обранець Стрільця повинен перебувати в центрі загальної уваги. Інтимні стосунки стануть додатковим бонусом.

Козеріг
Козеріг повинен розуміти, що ніяка робота не в силах замінити справжні почуття, коли сила любові бере гору над усім, що відбувається. Обранець Козерога повинен цінувати працездатність Козерога. В іншому випадку відсутність підтримки погасив вогник пристрасті в душі Козерога.

Водолій
Водолій не терпить несправедливості і вузьколобості в поглядах. Ось чому недалекоглядним партнерам немає місця поруч з представником даного знака. Обранець Водолія ні в якому разі не повинен погоджуватися з його думкою. Представнику знака Водолій подобаються люди, які вміють відстоювати власну точку зору.

Риби
Партнер Риби - це відкрита і чутлива натура. Людина, здатний втішити у скрутну хвилину і підставити плече. Рибам властива недовірливість.

 

Читайте АСН в Google News