Можна легко втратити голову: любовний гороскоп на 7 березня

06.03.2019, 21:35

Часом любов нагадує мінне поле, а завтра будьте особливо обережні! Підступ цього дня - емоційна легкість, до якої схиляють зірки.

У такому стані можна легко закохатися, завести нове знайомство, проте не менш легко можна втратити голову, зробивши масу помилок. Так що рада дня: насолоджуйтеся життям, але не забувайте про обачність!

Овен

У цей день не варто занадто великої уваги приділяти деталям і дрібницям, яких у ваших відносинах із вашою коханою людиною накопичилося дуже і дуже немало. Шукаючи смітинку, можете не помітити колоду, хоча саме у неї і є всі шанси стати справжнім каменем спотикання.

Телець

7 березня вашій коханій людині буде непросто зрозуміти ваші жарти, та й почуття гумору ваше буде здаватися дещо специфічним. Тому постарайтеся вибирати слова і анекдоти, замислюватися над тими історіями, які хочете розповісти - та й взагалі бути дещо обережніше.

Близнюки

У четвер вам варто присвятити разом з вашою коханою людиною час милуванню природою, насолоди свіжим повітрям і захопленню з приводу того, що у природи немає поганої погоди. Постарайтеся не зіпсувати ці чарівні хвилини з'ясуванням відносин.

Рак

7 березня вам варто поступитися своїми амбіціями - на другій чаші терезів лежить щось дуже важливе для вашої коханої людини. Свого ви досягнете - просто трохи пізніше, а зараз пріоритетом повинні стати його інтереси.

Лев

Вдалий день, щоб зайнятися самоосвітою і самовдосконаленням. Але не намагайтеся розділити це з коханою людиною: швидше за все, на четвер у нього зовсім інші плани. Навіть і не пробуйте - адже отримавши відмову, ви напевно почнете замислюватися про те, щоб пошукати більш зацікавленої компаньйона, а це може вилитися в деякі проблеми. Вони, правда, прийдуть нескоро.

Діва

Для Дів, особливо - які народилися в ранкові години, актуальною сімейною проблемою буде нестача у них вільного часу на спілкування з домашніми. Більше того, не виключено, що ви будете зайняті настільки, що вам ніколи буде не те що розважитися бесідою - поїсти спокійно. Доведеться, напевно, чимось жертвувати!

Терези

7 березня вам варто особливо остерігатися слів на кшталт «завжди» і «ніколи» і по можливості їх не вживати. Постарайтеся і у виконанні вашої коханої людини їх близько до серця не брати, оскільки вони не означатимуть зовсім нічого. Хіба що виявляться стилістичним прийомом.

Скорпіон

Якщо у вас ще немає другої половинки - сьогодні варто пошукати її в Інтернеті. Світова мережа рясніє сайтами знайомств - на будь-який смак. Якщо не хочете туди - можете постукати в будь-яку аську. Як мінімум, час провести за приємною бесідою. Як максимум - знайдете своє щастя.

Стрілець

7 березня вашій коханій людині захочеться щось розповісти вам про свої почуття до вашої персони. Це повинно бути принаймні цікаво, не кажучи вже про те, що дуже корисно для розвитку ваших відносин. Тому запам'ятовуйте все і робіть правильні висновки.

Козеріг

Направте сьогодні свою енергію в мирне русло, інакше вона зруйнує все навколо! День може принести новини, які вас або дуже сильно або розбудують, або здорово порадують. Ваша реакція може бути непередбачуваною. Зірки не радять вам трощити все навколо - меблі грошей коштує!

Водолій

У четвер вашій коханій людині буде непросто змиритися з тим, що все в її житті йде не так, неправильно і зовсім не тим шляхом, як би хотілося. Тільки ви можете допомогти йому знову знайти себе в хаосі ситуації, що склалася і відчути себе впевненим і вільним.

Риби

Не забудьте сьогодні про вашу колишню любов. Втім, навіть якщо ви дуже захочете про неї не згадувати, вона сама безцеремонно увірветься у ваше життя - в кращому випадком потужною хвилею ностальгії. Тому будьте готові до такого нашестя і продумайте методи боротьби з ним.

Читайте АСН в Google News