Знадобиться увага: грошовий гороскоп на березень

01.03.2019, 11:59

Березень 2019 року може виявитися вкрай невдалим в грошовому плані, тому так важливо стежити за впливом планет. Разом з астрологами ви зможете вибрати найбільш успішну стратегію ведення справ.

Початок весни потрапить під вплив ретро-Меркурія, що відіб'ється на матеріальної складової життя кожного Знака Зодіаку. Астрологічна ситуація спричинить за собою енергетичні коливання негативного характеру. Астрологи радять бути уважнішими щодо грошей, закликають до суворої економії і стратегічного планування. Емоційні покупки і необдумані витрати можуть залишити довгий шлейф неприємностей.

Овен

Ретроградний рух Меркурія не завадить Овнам використовувати свої найкращі ділові якості для підвищення доходу і зміцнення позицій. Представники цього Знака будуть перебувати у відмінному настрої, що підвищить працездатність і забезпечить мотивацію. З цієї причини астрологи рекомендують Овнам ставити перед собою серйозні цілі. А ось з великими покупками варто почекати до 28 березня: подавшись емоціям, можна опинитися в мінусі.

Телець

Згідно з фінансовим прогнозом на 2019 рік, представники Знака Тельця в березні потраплять в досить скрутне становище. Перехід Меркурія в ретро-фазу загрожує спадом активності. Якщо Тельці відчують втому і невпевненість у власних можливостях, особливо в період з 5 по 28 березня, не варто вичавлювати з себе останні сили. Куди краще поставити справи на вимушену паузу і зайнятися питаннями підвищення кваліфікації або пошуками додаткового заробітку. Це дасть нові ідеї, які дуже знадобляться в кінці місяця, щоб прийняти сміливе рішення і домогтися поставленої мети.

Близнюки

На порядку місяці - Меркурій, що закріпився в Знаку Риб. З 5 по 28 березня покровитель позначений ретро-фазою, що спричинить за собою збитки і непередбачені витрати. Скоротивши необдумані дії до мінімуму, Близнюки все ж зможуть утримати фінансову удачу. Ділову активність в цьому місяці рекомендується чергувати з повноцінним відпочинком, в іншому випадку в гонитві за фінансовим благополуччям можна упустити щось більш значуще.

Рак

Раки в березні опиняться у виграшному становищі. Астрологи повідомляють, що настане сприятливий період, і успіхом увінчаються навіть самі трудомісткі завдання і недосяжні раніше мети. Для людей із вадами положення Меркурія вказує на те, що прийшла пора зробити фінальний ривок. Бажано встигнути це в період з 5 по 28 березня, поки зоряна ситуація складається максимально сприятливо. Уникати варто лише невиправданих ризиків і грошових авантюр - і те й інше може збити Раков з пантелику і перешкодити успіху.

Лев

У березні 2019 року Меркурій практично на цілий місяць увійде в ретро-фазу. Цей період для Львів відзначений позитивними змінами в грошовій сфері. Гроші в цьому місяці заробити швидко, і для цього не доведеться докладати титанічних зусиль. Єдине, про що попереджають астрологи, - це загроза активізації шахраїв. Обережність і скепсис допоможуть не попастися на вудку шарлатанів.

Діва

Зважившись в цьому місяці підкорювати нові вершини, Діви можуть не врахувати один дуже важливий фактор - ретроградний рух Меркурія. З цієї причини астрологи радять Дівам тимчасово відкласти нові починання, зайнятися довгостроковим плануванням і пріоритетними завданнями. Ретроградація Меркурія в більшій мірі відіб'ється на грошові надходження і ділових відносинах. Не варто міняти взятий напрям, краще постаратися вичавити із ситуації все можливе.

Терези

У березні Терезам варто приділити підвищену увагу фінансовим справам, зосередитися на повсякденних робочих обов'язках. 5 березня Меркурій стане ретроградним, що може стати причиною раптових збитків і неприємностей в діловій сфері. Сприятливі справи в березні - погашення позик, повернення боргів, позбавлення від вірусних програм, що заважають знайти благополуччя. Ментальна роботою над собою в період ретро-Меркурія стане гарантом успіху і гарного настрою.

Скорпіон

У наступаючому місяці інтуїція підкаже Скорпіонам вірне рішення на шляху до виконання задуманого. Особливу роль в житті представників цього Знака зіграє позитивний вплив Юпітера, який перебуває в Стрільці, яке перекриє негативні енергетичні коливання інших планет. Астрологи рекомендують довіряти інтуїції, звертати увагу на віщі сни і підказки Всесвіту. У березні Скорпіонам необхідно бути уважнішими до деталей, щоб не упустити жодної вдалої можливості стати багатшими. У пріоритеті - стабільна робота, а до авантюр і неоднозначним пропозицій бажано поставитися скептично.

Стрілець

Березень 2019 року - особливо вдалий період для Стрільців. Представникам цього Знака варто планувати на цей місяць особливо важливі справи, оскільки антагоніст-Меркурій не завадить їх реалізації, так як буде ретроградним. На початку місяця бажано проявити активність, а з 5 по 28 березня можна віддатися течією. Не варто надавати значення помилок минулого, навіть якщо ті будуть часто нагадувати про себе. У пріоритеті - цілеспрямований рух до нових горизонтів.

Козеріг

Протегуючий Меркурій в цьому місяці виявиться в не сприятливому положенні, а значить, Козероги можуть зіткнуться з проблемами і дрібними, але прикрими збитками. Виправити ситуацію буде складно, тому зайва обережність і скрупульозність у березні - вірний союзник і помічник у справах. При цьому будуть і хороші новини: наприклад, вдасться досягти мети, якщо заздалегідь зосередитися на ній.

Водолій

Майбутній місяць буде неоднозначним для Водоліїв: з одного боку, ретроградний Меркурій з 5 по 28 березня може привести до фінансових проблем. З іншого - знаходження Венери в Знаку Водолія аж до 25 березня обіцяє удачу в грошових питаннях. Для успіху в справах буде потрібно привести до гармонії внутрішній стан, тоді ці дві суперечливі тенденції спрацюють Водоліям на благо. Зайве марнотратство здатне завдати непоправної шкоди.

Риби

У березні Риби ризикують зіткнуться зі спірними ситуаціями в матеріальній сфері. Знайти рішення допоможе тверезий погляд на речі: будь-яка обставина буде потрібно розглянути під різними кутами, щоб знайти найкращий варіант виходу з кризи. Період ретроградності антагоніста-Меркурія з 5 по 28 березня розставить все по своїх місцях. Гарантом успіху на робочому терені для Риб стане своєчасне вирішення важливих питань і виконання обов'язків.

Читайте АСН в Google News