Кому випадуть пристрасні побачення: любовний гороскоп на тиждень з 4 по 10 лютого

03.02.2019, 07:52

Початок лютого - романтичний час, буквально створений для красивих побачень і палких зізнань. Досягти успіху в коханні допоможе любовний прогноз.

Заправляти подіями і підливати масло у вогонь кохання на цьому тижні будуть відразу дві планети - Венера в Козерозі і Юпітер у Стрільці. У той час поки Венера забезпечить нам певний затишок, Юпітер зробить усе, щоб розхитати рівновагу; це планета розширення, яка завжди перебільшує все, на що впливає. Тому прагнення шукати у собі або партнерові недоліки може зіграти злий жарт. Зараз важливо сфокусуватися на хорошому, і тоді щастя стане набагато більше.

Овен
Лютий принесе Овнам не по-зимовому теплий вітер змін: мова йде про повернення минулих почуттів або про приємні зміни в сімейному житті. В цілому цей тиждень бажано провести максимально активно, але не довіряти обставинам і діяти в своїх інтересах. Змінювати правила гри або пробувати себе в нових відносинах поки рано, краще витратити час на зміцнення кохання або на пошук гідного кандидата.

Телець
З кожним новим днем ​​Тельці будуть наближатися до цікавих подій в особистому житті. Щоб справи йшли благополучно, астрологи рекомендують фокусуватися на хорошому: позитивне мислення послужить відмінну службу. Ближче до п'ятниці почнеться динаміка у сфері кохання, і дуже важливо постаратися, щоб справи у відносинах до цього моменту були в ідеальному порядку.

Близнюки
На початку тижня через аспект Юпітера до Меркурія в особистому житті Близнюків може скластися ситуація, в якій їм буде не дуже комфортно. Наприклад, партнер вирішить внести якесь нововведення, яке буде дратувати. Не варто підгодовувати в собі негативні емоції, все владнається само собою. Спільне проведення часу зблизить Близнюків з коханою людиною, а любовний гороскоп на лютий допоможе дізнатися про подальші прогнози.

Рак

Аспекти Юпітера в понеділок і п'ятницю можуть сплутати всі плани Раків. Астрологи радять заздалегідь підготуватися до сюрпризів і імпровізації. Доведеться бути більш активними, ніж звичайно, навчитися швидше реагувати і стати трішки сміливішими. А якщо вдасться пробудити інтуїцію, то вдасться уникнути прикрих помилок і неприємностей на любовному фронті.

Лев
Тиждень порадує Львів стабільністю в любові - ніщо, у всякому разі з боку планет, не загрожує особистому щастю, а значить, ніяких проблем не передбачається. Це найбільш вдалий період, щоб прояснити складну ситуацію у відносинах, уникнути інтриг і розчарування, позбутися страхів і тривог, які заважають побудувати довірчі відносини. У вихідні кілька романтичних побачень не будуть зайвими.

Діва
З середини тижня у Дів (особливо у тих, хто перебуває в постійних відносинах), можливі зміни в сфері любові. На цьому тижні Дівам особливо захочеться побути на самоті, взяти тайм-аут або взагалі втекти від партнера. Це не буде мудрим рішенням. Справа в тому, що вплив Юпітера може породити помилкові почуття, через які Діви ризикують створити проблеми на порожньому місці. Установка психологічного захисту допоможе захистити себе від поганого впливу зовні.

Терези
Терезам тиждень з 4 по 10 лютого подарує можливість розібратися з проблемами. У разі якщо відносини вичерпали себе, зірки дадуть про це знак, якщо чекає складний вибір - підкажуть, як прийняти правильне рішення. Вплив аспекту Венери і Нептуна в середу забезпечить шанс як для зміцнення відносин, так і для знайомства з потенційним партнером.

Скорпіон

Думки про проблеми в стосунках і сумніви в обраному партнері можуть посісти Скорпіонів на цьому тижні. Не варто сердитися на себе, аналізувати особисте життя - це нормально, якщо не йти в негатив. Щоб не заблукати в собі і позбутися від зайвого занепокоєння, бажано звернутися за допомогою до людини з більш багатим досвідом.

Стрілець
Початок лютого дається Стрільцям на підготовку до змін, які почнуться ближче до березня. Їх чекає дуже активний час у коханні, тому слід заздалегідь включитися в процес перетворення. У кращому випадку Стрільцям вдасться реалізувати свої бажання щодо спільного життя, в менш сприятливому - відлякати удачу. Фахівці сайту dailyhoro.ru радять бути обережнішими з коханою людиною: не варто з нею сваритися і бажано утриматися від критики.

Козеріг
Завдяки переходу Венери в Знак Козерога, представники цього Знака відмінно проведуть цей тиждень, отримуючи різноманітні подарунки від долі. Початок лютого буде особливо багатим на приємні події в особистому житті. Астрологи радять спробувати все, про що мріялося і що хотілося здійснити. Єдине, що може зіпсувати цей тиждень, - невирішені сімейні конфлікти і необґрунтовані ревнощі.

Водолій
Юпітер в аспекті до Сонця в п'ятницю - знак доленосного моменту в житті. Події цього дня нададуть прямий вплив на особисту сферу представників Знака Водолій у 2019 році. Бажано використовувати цей день для нового знайомства, підвищення самооцінки, стратегічного планування спільного життя, пропозиції руки і серця.

Риби

Увесь тиждень Рибам буде щастити в любовних справах. Якщо є можливість відправитися з коханою людиною в романтичну подорож, цим слід скористатися. Також астрологи радять Рибам розібратися в собі і власних бажаннях, щоб знайти точку опори і не припуститися розчарування у відносинах або партнері.

Читайте АСН в Google News