Екс-гравець "Динамо" у присутності дітей знову побив свою колишню дружину (18+)

29.01.2019, 18:23

Екс-футболіст ФК "Динамо" Київ Олександр Алієв знову побив колишню дружину Тетяну. Про це його екс-дружина повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Я в цьому живу вже три роки. Три роки суцільного стресу і постійної загрози життю. Неповна 7-ма ранку. Напередодні були заспокійливі, без яких вже не можу заснути. Батько моїх дітей прийшов додому з чергової п'янки. Я майже не розумію, що відбувається. Тільки лайка і розуміння, що потрібно бігти. І інтуїція не підвела. Після зйомки цього відео мене бив батько моїх дітей так, що поламав ліжко. Експертиза визначила струс мозку середньої тяжкості. Діти під час цієї сцени прокинулися в сусідній кімнаті і плакали", - написала Алієва.

За її словами, вони з колишнім чоловіком домовилися про мирову і вирішили заради дітей жити мирно.

"Саме тому я опинилася в своєму ліжку в цей злощасний ранок. До цього ми з дітьми поневірялися по друзях, а Алієв жив саму великій квартирі. PS. Послухайте, як поводиться батько дітей і педагог, який навчає хлопчиків у спортивній школі. Ви довіряєте психопату своїх дітей. Це відео знято з метою шантажувати мене, щоб я відмовилася від аліментів. Мені приховувати нічого", - уточнила Алієва, опублікувавши листування з чоловіком і кадри, якими він її шантажує.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Нагадаємо, Алієв давно є фігурантом скандалів і раніше вже неодноразово бив свою колишню дружину.

Раніше повідомлялося, що ввечері 26 січня в центрі Києва група підлітків з невідомої причини жорстоко побила чоловіка.

Читайте АСН в Google News