"Міс Москва-2018" стала колишня повія

26.12.2018, 06:45

24 грудня пройшов фінальний етап конкурсу «Міс Москва 2018». Перемогу здобула 24-річна Олеся Семеренко. Однак незабаром стало відомо, що Семеренко не може похвалитися кришталево чистою репутацією. Так, в Мережі з'явилася безстороння інформація про повсякденне життя моделі, розповідає Стархіт.

Повідомляється, що Олеся займається ескортом, і при цьому її перемога на конкурсі стала результатом великих фінансових вкладень впливового спонсора.

«Вона на утриманні у одної дуже впливової людини. Не можу назвати його ім'я, але це саме він сплатив Олесі перемогу в конкурсі «Міс Москва». Вона вже давно займається ескортом, причому цінник вище п'яти тисяч доларів. Літала в Європу і Дубаї через мою подругу, там також ескорт», - повідомило анонімне джерело.

Сама дівчина звинувачення на свою адресу поки ніяк не прокоментувала. Однак шанувальники звернули увагу на те, що сторінка Олесі в Інстаграмі буквально рясніє відвертими кадрами. Модель не соромиться своєї наготи. Семеренко часто їздить відпочивати на дорогі курорти, але при цьому не розповідає про джерела своїх доходів.

Читайте АСН в Google News